Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, video amuzant pe rețelele de socializare

Dani Oțil a împărtășit cu urmăritorii săi un video amuzant alături de partenera lui, Gabriela Prisăcariu, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură.

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, video amuzant pe rețelele de socializare

Dani Oțil și partenera lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinți pentru prima dată. Prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a împărtășit un video pe rețelele de socializare, care a reușit să stârnească amuzamentul în rândul fanilor. 

Dani Oțil a publicat pe TikTok, iar ulterior a repostat și pe contul lui de Instagram, un video în care este întrebat de către Gabriela Prisăcariu când va avea următoarele curse, fiind cunoscută deja pasiunea lui pentru motorsport, dar și faptul că e un foarte bun pilot la super rally. Dani începe prin a spune datele exacte ale curselor, precum și numele competițiilor, însă Gabriela l-a întrebat și în câte săptămâni de sarcină este aceasta, moment în care prezentatorul TV este pus în dificultate și nu știe să răspundă. El a venit și cu o explicație, înainte să ia pisica și să plece din încăpere. Eu nu mă pricep la calcule și la calendare și la matematică, plus că nu țin minte lucruri. (…) Cred că am divorțat”, a transmis Dani Oțil.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Comentariile din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară. „Așa suntem noi toți!”, „Primii 20 de ani sunt mai grei…”, „Ai să mai reduci din ieșiri după ce apare bebe, mult succes și răbdare”, sunt câteva dintre comentariile primite de Dani Oțil la acest video.

Gabriela Prisăcariu, fosta câștigătoare a show-ului Supermodels by Cătălin Botezatu, formează cu Dani Oțil unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună. La finalul lunii martie, Dani Oțil, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar şi al show-ului X Factor, a anunțat că el și partenera lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni pentru prima dată părinți.

Înainte de venirea pe lume a bebelușului, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au luat decizia de a se căsători și deja se pregătesc pentru acest eveniment important din viața lor. La începutul anului 2020, prezentatorul de la Antena 1 a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, în timpul unei vacanțe pe care cei doi au petrecut-o în Mexic, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Dani Oțil a mărturisit în direct la TV că are unele nedumeriri legate de actele necesare pentru cununia civilă. „Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a povestit Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

Citește și:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună după 17 ani

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people