Violeta, fiica Andreei Marin, se pregătește pentru o carieră muzicală

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., are doar 14 ani, dar mama ei a dezvăluit că aceasta are deja un plan de carieră.

Violeta, fiica Andreei Marin, se pregătește pentru o carieră muzicală

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., are doar 14 ani, dar mama ei a dezvăluit că aceasta are deja un plan de carieră. Celebra prezentatoare TV în vârstă de 47 de ani a mărturisit într-o emisiune TV că au intrat într-o altă etapă a relației lor ca mamă și fiică, dar și că o încurajează pe fiica sa chiar dacă nu sunt întotdeauna de acord în toate privințele.

Detaliile despre fiica Andreei Marin au ieșit la iveală în interviul pe care vedeta TV l-a acordat lui Cristi Brancu la Prima TV. Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiică. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a povestit aceasta.

Deși e prea devreme pentru ca fiica Andreei Marin să-și aleagă deja definitiv o carieră, mama ei a făcut dezvăluiri, în aceeași emisiune, în legătură cu înclinațiile și talentele pe care le are aceasta. „E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a mai spus vedeta TV. Nu mai rămâne decât să așteptăm prima piesă lansată de fiica Andreei Marin alături de tatăl ei.

Citește și:
Rita, fiica cea mare a Laurei Cosoi, a împlinit 3 ani. Mesajul emoționant transmis de mama ei

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people