VIDEO Kim Kardashian, Dua Lipa, Nicole Kidman, Naomi Campbell și Bella Hadid, apariții de senzație la show-ul Balenciaga

Kim Kardashian, Dua Lipa, Nicole Kidman, Naomi Campbell și Bella Hadid sunt vedetele care au defilat într-un show de senzație marca Balenciaga.

VIDEO Kim Kardashian, Dua Lipa, Nicole Kidman, Naomi Campbell și Bella Hadid, apariții de senzație la show-ul Balenciaga

Casa Balenciaga este vedeta celei de-a treia zi de Haute Couture de la Paris: pe podium defilează vedete precum Dua Lipa, Kim Kardashian și Nicole Kidman. Derek Blasberg a postat pe contul de Instagram câteva imagini din timpul prezentării, în care vedetele au defilat în creații spectaculoase.

Kim Kardashian, Dua Lipa, Nicole Kidman, Naomi Campbell și Bella Hadid în noua prezentare Balenciaga

Săptămâna Haute Couture continuă la Paris: Schiaparelli a dat startul evenimentului Haute Couture, în timp ce Giorgio Armani Privé s-a numărat printre protagoniștii celei de-a doua ediții, cu o prezentare de modă „strălucitoare”, inspirată de cabaret. A treia zi a fost rândul lui Balenciaga, care a revenit cu cea de-a doua colecție couture: vedete precum Dua Lipa, Kim Kardashian, Naomi Campbell și Nicole Kidman au apărut pentru prima dată pe podium.

Designerul Demna Gvasalia a conferit brand-ului Balenciaga o estetică nouă și recognoscibilă, dar nu a uitat niciodată originile casei de modă fondată de Cristóbal Balenciaga. De aceea, a dorit să reintroducă spectacolele couture (întrerupte timp de cincizeci de ani după moartea fondatorului), dar cu o notă personală, potrivit presei italiene.

Demna Gvasalia a invitat vedete pe podium

Pe podium, modele mascate cu căști negre ies la iveală, reluând discursul despre anonimat atât de drag designerului georgian, purtând costume de cauciuc și rochii mulate imitând o a doua piele. Pentru prima dată, Demna Gvasalia a invitat vedete pe podium: Dua Lipa, într-o rochie galben lămâie, Nicole Kidman și Naomi Campbell îmbrăcate în rochii negre somptuoase. Cea mai fidelă clientă a lui, Kim Kardashian, și-a făcut, de asemenea, debutul pe podium. Bella Hadid a îmbrăcat o creație spectaculoasă, o rochie asimetrică într-o nuanță de verde smarald.

Dar hainele nu sunt singura revoluție a lui Demna Gvasalia: pe 6 iulie, el a deschis un butic pe Avenue George V, chiar acolo unde designerul Cristóbal Balenciaga și-a deschis atelierul francez. O alegere în semn de continuitate, dar în același timp o mică revoluție: dacă liniile de prêt-à-porter sunt concepute pentru a fi produse în masă și vândute în magazine, Haute Couture rămâne cel mai exclusivist avanpost al unei mărci. Articolele de îmbrăcăminte sunt realizate pe măsură pentru fiecare client în parte, necesită ore de muncă și sunt concepute pentru evenimente grandioase.

Citește și:
Raluca Bădulescu, decizie neașteptată după ce a anunțat că divorțează: „Depinde de zile…'

FOTO: Instagram/ Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people