Raluca Bădulescu, decizie neașteptată după ce a anunțat că divorțează: „Depinde de zile…”

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că ea și soțul ei merg pe drumuri separate, după 13 ani de relație!

Raluca Bădulescu, decizie neașteptată după ce a anunțat că divorțează: "Depinde de zile..."

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că ea și soțul ei au luat decizia de a merge pe drumuri separate, după 13 ani de relație.

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au o relație de mai bine de 13 ani. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a anunțat la începutul lunii iunie că relația lor a ajuns la final și au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, dar că vor rămâne prieteni.

Într-un interviu acordat recent, Raluca Bădulescu a dezvăluit ce planuri are pentru această vară și unde va pleca în vacanță.

„Ibiza ca de obicei, hello?! Ibiza! Pentru noi este Ibiza în fiecare an. Vară fără Ibiza nu există. Ibiza, clar. Merg în cluburi să dansez, dar mai mult la plajă sincer. Cluburile încep de la 2-3 noapte, dacă nu vor fi petreceri pe zi, merg la club. Depinde de zile, depinde de prietenii cu care vom merge, pentru că nu sunt numai eu de capul meu.”, a mărturisit Raluca Bădulescu, în interviul difuzat pe canalul de YouTube WOWnews și citat de wowbiz.ro.

Ce spune Raluca Bădulescu despre divorțul de Florin Stamin

Deși au luat decizia de a se despărți, pe cei doi îi leagă o relație de prietenie care este de invidiat și acest lucru este ușor de observat din cele mai recente declarații făcute de vedetă.

„Eu, repet, sunt prietenă cu Florin, îmi este aproape. Știu că îmi va fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap, dar e o situație complicată (…) Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioadă agitată, m-a adunat”, a spus Raluca Bădulescu în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

„Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrată, sunt la extreme. Ori dansăm, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grijă de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu stiu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele”, a mai mărturisit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a mai declarat că îi apar lacrimile în ochi atunci când se gândește la relația îndelungată pe care a avut-o cu soțul ei și i-a adus acestuia doar cuvinte de laudă. Cu toate că au decis să se despartă, Raluca Bădulescu a spus că știe că Florin îi este alături chiar și acum.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu la începutul lunii iunie pentru Wowbiz.ro.

Citește și:
Heidi Klum și fiica ei, Leni, apariție spectaculoasă la premiera „Jurassic World: Dominion'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people