Raluca Bădulescu, declarații neașteptate despre divorț: „El e dragostea vieții mele”

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că ea și soțul ei merg pe drumuri separate, după 13 ani de relație!

Raluca Bădulescu, declarații neașteptate despre divorț: "El e dragostea vieții mele"

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că ea și soțul ei au luat decizia de a merge pe drumuri separate, după 13 ani de relație.

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au o relație de mai bine de 13 ani. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a anunțat la începutul lunii iunie că relația lor a ajuns la final și au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, dar că vor rămâne prieteni.

Deși au luat decizia de a se despărți, pe cei doi îi leagă o relație de prietenie care este de invidiat și acest lucru este ușor de observat din cele mai recente declarații făcute de vedetă.

„Eu, repet, sunt prietenă cu Florin, îmi este aproape. Știu că îmi va fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap, dar e o situație complicată (…) Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioadă agitată, m-a adunat”, a spus Raluca Bădulescu în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

„Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrată, sunt la extreme. Ori dansăm, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grijă de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu stiu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele”, a mai mărturisit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a mai declarat că îi apar lacrimile în ochi atunci când se gândește la relația îndelungată pe care a avut-o cu soțul ei și i-a adus acestuia doar cuvinte de laudă. Cu toate că au decis să se despartă, Raluca Bădulescu a spus că știe că Florin îi este alături chiar și acum.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu la începutul lunii iunie pentru Wowbiz.ro.

La scurt timp de la anunțarea decizie de a se despărți, Raluca Bădulescu a postat pe Instastory și o imagine alături de partenerul ei. În dreptul acesteia, a scris „My Florin” însoțit de o inimioară albă.

Despărțirea celor doi este o mare surpriză pentru fanii vedetei Kanal D, mai ales că, în urmă cu câteva luni, Raluca Bădulescu declara într-un interviu cât este de fericită alături de soțul ei, Florin Stamin.

„Sunt o răsfățată a sorții. Sunt binecuvântată de Dumnezeu. Nu cred în compromisuri. O relație bazată pe compromis se rupe. Cred în libertate, în a-l lăsa liber pe cel de lângă tine, trebuie să ne dezvoltăm împreună și separat, să ne bucurăm împreună și separat, să avem un anumit tip de relație care să ne permită să fim fericiți fără a avea constrângeri. Sunt o tipă încăpățânată. Amândurora ne plac aceleași lucruri, avem același stil de viață, ne place să zâmbim, nu am renunțat la ce ne place pentru celălalt. Dacă renunți la ceva pentru celălalt, în acel moment se rupe ceva în tine și lucrurile nu vor merge bine. Ne completăm perfect. Amândoi suntem un tot”, a adăugat Raluca Bădulescu pentru VIVA!.

În cadrul aceluiași interviu, vedeta Kanal D a povestit cum a început relația lor și a oferit detalii despre cununia civilă și cea religioasă.

„Aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în minuni, ele există. Ne-am căsătorit la trei luni după ce ne-am cunoscut, cununia religioasă am făcut-o la 10 ani după ce ne-am cunoscut. Am plecat la Ibiza, unde am stat trei luni, și ne-am reîntors în țară. Apoi ne-am mutat doi, trei ani în Spania. Este o poveste care se scrie în continuare”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Heidi Klum și fiica ei, Leni, apariție spectaculoasă la premiera „Jurassic World: Dominion'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people