Nicole Kidman și Keith Urban au sărbătorit 16 ani de căsnicie cu o imagine RARĂ de la nunta lor

Nicole Kidman și Keith Urban demonstrează încă o dată cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt, chiar și după 16 ani de căsătorie.

Nicole Kidman și Keith Urban au sărbătorit 16 ani de căsnicie cu o imagine RARĂ de la nunta lor

Nicole Kidman și Keith Urban au sărbătorit 16 ani de căsnicie. Pentru a marca momentul, cei doi au postat pe conturile lor de Instagram mesaje de dragoste, ce au fost însoțite de fotografii inedite și cu o încărcătură emoțională extrem de mare. Actrița în vârstă de 55 de ani a dezvăluit o imagine de la nunta lor din 2006, declarând că își amintește acea zi „ca și când ar fi fost ieri”.

„Dulce XVI. Îmi amintesc asta ca și când ar fi fost ieri. Pentru totdeauna”, a scris Nicole Kidman.

Și Keith a postat pe contul său de Instagram o imagine în care se află alături de Nicole, urându-i soției sale o aniversare fericită.

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006 și au două fetițe, Sunday Rose, în vârstă de 13 ani, și Faith Margaret, 11 ani. Kidman mai are doi copii, Isabella, 29 ani, și Connor, 27 ani, pe care i-a adoptat în timpul căsătoriei cu actorul Tom Cruise.

Într-un interviu pentru Marie Claire Australia din noiembrie 2020, actrița glumea pe seama momentelor în care soțul ei simte nevoia să iasă puțin din familia „dominată” de sexul feminin.

„Cu siguranță domină sexul feminin la noi în familie! Dar cum spun fetele mele: „Câinele e mascul!”, mărturisea Nicole Kidman. „Sunt momente în care [Keith] simte nevoia să evadeze și să cânte la chitară. Uneori îl găsesc în cameră cântând la chitară, așa îmi dau seama că are nevoie de spațiu.”

Nicole Kidman a mai vorbit și despre au reușit ea și Keith Urban (de asemenea artist, cântăreț de muzică pop-country) să se împartă între familie și carieră.

Nu ne lăsăm niciodată copiii singuri, mereu e unul din noi cu ei”, susține ea, potrivit People. „Când Keith era în Nashville iar eu lucram până noaptea târziu, am sunat-o pe sora mea și am rugat-o să se mute cu fetele, iar ea a venit și cu copiii ei. E ceva special. […] Suntem nevoiți să fim flexibili, mai ales într-o familie numeroasă, așa ajungem să ne creștem copiii împreună”, a mai adăugat vedeta.

Citește și:
Nicola Peltz, noi dezvăluiri despre nunta cu Brooklyn Beckham

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people