Nicola Peltz, noi dezvăluiri despre nunta cu Brooklyn Beckham

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham au avut parte de o nuntă spectaculoasă în valoare de 3,5 milioane de dolari.

Nicola Peltz, noi dezvăluiri despre nunta cu Brooklyn Beckham

În urmă cu trei luni, Nicola Peltz a avut parte de nunta visurilor ei. În noul număr al revistei Tatler, actrița în vârstă de 27 a mărturisit că ziua nunții a fost una cu adevărat specială și plină de emoție.

„Am avut parte de cea mai bună zi. Mă tot gândeam: „Mă mărit cu cel mai bun prieten al meu” și asta e tot ce contează”, a declarat tânăra.

Printre cei invitați la nunta în valoare de 3,5 milioane de dolari s-au numărat mai multe celebrități, precum Gordon Ramsay, Eva Longoria, Mel C sau Serena și Venus Williams. Cu toate acestea, în interviul acordat publicației britanice, Nicola Peltz a mărturisit că nu se aștepta că Serena și Venus Williams să participe la ceremonie, cele două sportive nefiind prietene apropiate cu familia sa. Aceasta a dezvăluit că mama sa, Claudia „s-a întâlnit cu Venus și Serena la un eveniment caritabil și mi-a spus: „Le-am întrebat dacă vor să vină la nuntă.” E incredibil. Aceste două femei sunt cele mai frumoase și mai de succes personalități.”

De asemenea, cei 500 de invitați au asistat la un moment inedit, David Beckham cerându-i iertare în mod public fiului său, Brooklyn, pentru pălăria de cowboy pe care l-a forțat să o poarte la nunta sa cu Victoria. Chiar dacă nunta din 1999 a celor două celebrități a fost una iconică, se pare că nu a fost principala sursă de inspirație pentru tânărul cuplu.

„Nunta lor a fost incredibilă și imaginile acelea sunt iconice, dar nunta care ne-a inspirat cel mai mult a fost cea a lui Iman cu David Bowie”, a mărturisit recent Nicola Peltz pentru Vogue.

Aceasta a vorbit și despre rochia de mireasă fabuloasă pe care a purtat-o, declarând că a avut o semnificație aparte. Mama sa, Claudia, a cerut ca pe rochie să fie inscripționat următorul mesaj: „Nicola, inima mea. Tu ești eu, eu sunt tu. Toată dragostea mea, toată viața mea, fata mea frumoasă, la interior și la exterior. Cu dragoste, mama.” Tânăra a mărturisit că s-a bucurat că a văzut mesajul emoționant de-abia la sfârșitul ceremoniei, fiindcă nu s-a putut abține să nu izbucnească în lacrimi.

La rândul său, Brooklyn Beckham a declarat că a fost extrem de emoționat când a văzut-o pe Nicola Peltz în rochia de mireasă și că acela a fost cel mai frumos moment al nunții.

„Pentru mine, punctul culminant al nunții a fost când am văzut-o pentru prima oară în acea rochie. A fost pentru prima oară în viața mea când am simțit că nu mai pot să respir”, a declarat acesta.

Citește și:
Divorțul anului! Miliardarul Rupert Murdoch și Jerry Hall se despart după 6 ani de căsnicie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people