Prima schimbare majoră făcută de Nicola Peltz după ce s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham

Nicola Peltz, tânăra mireasă a lui Brooklyn Beckham, a postat o imagine care arată că a schimbat cel puțin un lucru de la nunta care a avut loc cu câteva zile în urmă.

Prima schimbare majoră făcută de Nicola Peltz după ce s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham

Nicola Peltz, tânăra actriță și fiică de miliardar care a devenit nora cuplului format din Victoria și David Beckham cu doar câteva zile în urmă, în cadrul unei nunți fabuloase care a avut loc la reședința din Palm Beach, Florida a părinților săi, pare să fi făcut deja o schimbare majoră. Și anume, aceasta pare că și-a schimbat inelul de logodnă.

Primul inel pentru Nicola Peltz, oferit de cel care îi era pe atunci doar logodnic, a luat ochii întregii lumi cu strălucirea lui în imaginile făcute publice de cei doi în vara lui 2020, odată cu știrea logodnei. Dacă pe atunci tânăra actriță și moștenitoare a unui imperiu financiar afișa pe Instagram un inel cu diamant cu tăietură smarald, care a fost estimat de specialiști ca fiind unul de 5 carate, și care valora în jur de 250.000 de dolari, se pare că aceasta și-a dorit un upgrade ca urmare a trecerii la statutul de soție.

Așa se face că Nicola Peltz s-a pozat acum purtând un inel complet diferit. În imagine, actrița pare să poarte verigheta, dar și un inel care seamănă foarte mult cu unul dintre inelele cu diamant galben deținute de Victoria Beckham, soacra ei, deținătoarea unei vaste colecții de bijuterii.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Nicola Peltz a purtat la nuntă doar inelul deja cunoscut și a ținut accesorizarea la minimum, arătând de-a dreptul splendid în rochia de mireasă realizată de casa Valentino, căreia i-a alăturat o pereche de mănuși lungi, din dantelă. În schimb, Victoria Beckham a afișat pentru această ocazie un diamant spectaculos, de 21,5 carate, purtat ca pandantiv, un cadou de la soțul ei cu ocazia botezului lui Brooklyn, cu mulți ani în urmă.

Citește și:
Hailey Baldwin, apel disperat către oamenii care o critică pe rețelele de socializare: „Vă implor. Fiți nefericiți în altă parte'

Foto: arhiva ELLE; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video