Un show celebru ar putea reveni la PRO TV. Ce ar urma după finala Survivor România

Un celebru show care a făcut furori în rândul publicului ar reveni la PRO TV. Despre ce emisiune este vorba?

Un show celebru ar putea reveni la PRO TV. Ce ar urma după finala Survivor România

Dacă te numeri printre fanii show-ului Survivor România, atunci ar putea să te încânte această veste. PRO TV ar urma să pregătească un nou sezon anul viitor, însă va fi diferit față de cele care au fost până acum. 

Potrivit informațiilor celor de la Click!, ar fi vorba despre o emisiune intitulată „Survivor All Stars”, în cadrul căreia vor participa concurenții buni din sezoanele anterioare de la Survivor, dar și de la Exatlon. Iar una dintre vedete ar fi Vladimir Drăghia, actor, prezentator de televiziune, creator de conținut și cel care a câștigat emisiunea-concurs Exatlon, difuzată de Kanal D.

O altă surpriză a postului de televiziune PRO TV ar avea legătură cu un show care nu este deloc străin telespectatorilor, și anume „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în cadrul căreia concurenții și-au testat limitele și au fost puși în fața unor condiții și probe dificile. Emisiunea a avut un singur sezon în 2015, în perioada februrie-martie din anul respectiv, s-a filmat în Africa de Sud și au participat atunci mai multe vedete din showbiz-ul românesc, cum ar fi Gina Pistol, Ruby, Vladimir Drăghia și Dorian Popa. Emisiunea a fost prezentată de Cabral și Mihai Bobonete, iar Cătălin Moroșanu a câștigat acel sezon. Show-ul s-ar filma în această vară, iar prezentatorul ar fi Vladimir Drăghia.

„Suntem foarte fericiţi să vedem „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!” revenind în România la 7 ani după ce am produs şi difuzat primul sezon, în 2015. Multe s-au schimbat de atunci, dar acesta rămâne unul dintre cele mai mari şi mai puternice formate de reality-adventure din lume şi faptul că se va număra printre momentele importante ale grilelor noastre din 2022 este o dovadă a angajamentului PRO TV de a aduce audienţei noastre divertisment de cea mai înaltă calitate”, a declarat Antonii Mangov, director de programe la PRO TV, transmite Click!.

Citește și:
Decizia importantă luată de CRBL după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Ne e greu să facem pasul ăsta'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people