Un interviu vechi cu Meghan Markle te va face să o îndrăgești și mai mult

Dacă Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a devenit preferata ta, acest interviu te va face să o admiri și mai mult.

Un interviu vechi cu Meghan Markle te va face să o îndrăgești și mai mult

Înainte să devină iubita Prințului Harry și acum Ducesă de Sussex, Meghan Markle era o actriță care a devenit cunoscută datorită rolului ei din serialul TV Suits.

Aceasta avea un cont de Instagram, o platformă online și dădea interviuri la emisiuni târzii. Dacă toate aceste lucruri nu vor mai exista în viitorul lui Meghan, este bine că interviurile ei vechi sunt aduse din nou în atenția publicului.

Într-un interviu din cadrul emisiunii The Late Late Show With Craig Ferguson din 2013, Meghan Markle răspunde cu grație și naturalețe întrebărilor, așadar nu este deloc suprinzător că Prințul Harry s-a îndrăgostit atât de repede. Fosta actriță din Suits a vorbit despre universitatea pe care a absolvit-o, Northwestern University, și despre cele două specilizări pe care le-a ales, Teatru și Studii Internaționale. Aceasta a făcut un internship la ambasada Statelor Unite din Buenos Aires și în interviu demonstrează că încă mai știe spaniolă.

Meghan Markle arată că este potrivită pentru viața ei în familia regală și asta deoarece are cea mai bună reacție la comentariile nepotrivite făcute de Craig Ferguson. În plus, ea vorbește și despre familia sa, despre copilăria alături de tatăl ei, așadar acest interviu este cea mai bună dovadă că a fost apropiată de părinții săi.

Dacă vei urmări interviul, vei înțelege de ce Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este atât de apreciată!

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry, prima apariție oficială în calitate de cuplu căsătorit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people