Ultima fotografie cu operatoarea Halyna Hutchins pe platoul filmului Rust, înainte de a fi împușcată accidental de Alec Baldwin

Un coleg de platou a postat o fotografie cu Halyna la lucru, înainte să fie împușcată de Alec Baldwin.

Ultima fotografie cu operatoarea Halyna Hutchins pe platoul filmului Rust, înainte de a fi împușcată accidental de Alec Baldwin

Serge Svetnoy, membrul echipei de filmare a western-ului Rust care a scris pe Facebook despre consecințele nefaste pe care le poate avea dorința producătorilor de a economisi bani a împărtășit și o ultimă fotografie cu prietena și colega sa, Halyna Hutchins.

„Înțeleg că luptați mereu pentru buget, dar nu puteți permite să se întâmple așa ceva”, a scris electricianul în weekend. „Ar trebui să existe întotdeauna cel puțin un profesionist în fiecare departament, care cunoaște meseria. Este o necesitate absolută să eviți o tragedie precum cea a Halynei.”

Despre imagine, se crede că este ultima în care Hutchins este înfățișată la lucru, pe platoul western-ului unde și-a pierdut tragic viața. În fotografie, operatoarea este într-o biserică slab luminată, împreună cu Baldwin și cu alți membri ai echipei.

Svetnoy, care a lucrat ca electrician la film, a adus, astfel, un nou omagiu femeii pe care, în opinia lui, „neglijența” și „lipsa de profesionalism” au omorât-o.

Potrivit informațiilor obținute de presă, pe platou au existat multiple motive de îngrijorare privind siguranța la locul de muncă, precum și tensiuni între membrii echipei sau acuzații privind nerespectarea restricțiilor anti-COVID. Aparent, șase oameni au părăsit platoul cu doar câteva ore înainte de incident, nemulțumiți de condițiile de cazare și de sumele primite, ceea ce ar putea îngreuna investigațiile polițiștilor privind cine a fost cel care a pus un glonț real în arma folosită de Alec Baldwin.

După cum a declarat și regizorul Joel Souza, arma folosită de Alec Baldwin a trecut prin mâinile armurierei Hannah Gutierrez Reed și prin cele ale asistentului de regie Dave Hall înainte de a ajunge la actor. Atât Reed cât și Hall trebuia să garanteze că arma poate fi folosită în siguranță în timpul repetiției.

Hannah Reed, al cărei tată, Thell Reed, este, de altfel, un apreciat armurier de la Hollywood, a dezvăluit că Rust era al doilea film la care se ocupa de arme.

Citește și:

Hilaria, soția lui Alec Baldwin, primele declarații despre incidentul tragic în care a fost implicat soțul ei

Foto: Facebook, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people