Hilaria, soția lui Alec Baldwin, primele declarații despre incidentul tragic în care a fost implicat soțul ei

Hilaria Baldwin a vorbit pentru prima oară despre incidentul tragic în care soțul său, Alec, a fost implicat recent.

Hilaria, soția lui Alec Baldwin, primele declarații despre incidentul tragic în care a fost implicat soțul ei

Săptămâna trecută, Alec Baldwin a împușcat accidental doi membri ai echipei filmului Rust, la care lucra în New Mexico. Actorul, care este și co-producător al filmului, a tras cu o armă de recuzită în timpul unei repetiții, omorând operatoarea și rănindu-l la umăr pe Joel Souza, regizorul producției, care se afla în spatele lui Hutchins. Aparent, actorului i s-ar fi spus că armă este „rece (adică neîncărcată), dar ulterior s-a dovedit că aceasta conținea cel puțin un glonț adevărat.

Hilaria Baldwin, soția acestuia, a vorbit pentru prima oară despre tragedia ce a avut loc pe platourile de filmare. Aceasta a scris un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, în care mărturisea că este îndurerată și șocată.

„Inima mea este alături de Halyna. De soțul ei. De fiul ei. De familia lor și de cei dragi lor. Și de Alec. Se spune că ‘nu există cuvinte pentru că e imposibil să exprimi șocul și durerea pe care un eveniment atât de tragic le produce’. Suferință. Pierdere. Suport.”, a scris Hilaria.

La rândul său, și Alec Baldwin a transmis, pe Twitter, primul mesaj după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins cu o armă de recuzită. „Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc”, scrie acesta.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, este mesajul transmis pe Twitter de Alec Baldwin.

Actorul de 63 de ani s-a văzut sâmbătă cu soțul Halynei, Matthew Hutchins, și cu fiul lor, Andros, în vârstă de 9 ani. Potrivit unei surse People, întâlnirea a avut loc în localul La Posada din Santa Fe, New Mexico. „Sincer, nu arăta bine”, a dezvăluit sursa despre Baldwin, care s-a despărțit cu o îmbrățișare de tatăl și fiul îndoliați.

Potrivit cercetărilor în curs, neglijența care a dus la tragedie este a companiei producătoare, Rust Movie Productions, și a managerului armelor de recuzită. „În calitate de actor, Alec Baldwin are puțină răspundere, deoarece ți se dă ceva și ai încredere în managerul de recuzită că a verificat totul”, a declarat avocatul Miguel Custodio. „Producătorul Baldwin poate fi, însă, mai degrabă tras la răspundere; acum depinde dacă el este doar un investitor sau dacă are un rol mai activ în realizarea filmului, ceea ce bănuiesc că are”.

Citește și:
Alec Baldwin, față în față cu familia Halynei Hutchins care a decedat în urma incidentului de la filmări

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people