Alec Baldwin, față în față cu familia Halynei Hutchins care a decedat în urma incidentului de la filmări

Actorul american Alec Baldwin s-a văzut sâmbătă dimineața cu familia îndurerată a operatoarei pe care a ucis-o accidental.

Alec Baldwin, față în față cu familia Halynei Hutchins care a decedat în urma incidentului de la filmări

Alec Baldwin s-a întâlnit cu familia operatoarei de origine ucraineană Halyna Hutchins, pe care a împușcat-o mortal din greșeală săptămâna trecută, pe platoul viitorului său film, Rust.

Actorul de 63 de ani s-a văzut sâmbătă cu soțul Halynei, Matthew Hutchins, și cu fiul lor, Andros, în vârstă de 9 ani. Potrivit unei surse People, întâlnirea a avut loc în localul La Posada din Santa Fe, New Mexico.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Show Business (@showbusinessec)

„Sincer, nu arăta bine”, a dezvăluit sursa despre Baldwin, care s-a despărțit cu o îmbrățișare de tatăl și fiul îndoliați.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALL THE CHISME⭐️ (@all.thechisme)

La sfârșitul săptămânii trecute, Alec Baldwin a împușcat accidental doi membri ai echipei filmului Rust, la care lucra în New Mexico. Actorul, care este și co-producător al filmului, a tras cu o armă de recuzită în timpul unei repetiții, omorând operatoarea și rănindu-l la umăr pe Joel Souza, regizorul producției, care se afla în spatele lui Hutchins. Aparent, actorului i s-ar fi spus că arma este „rece' (adică neîncărcată), dar ulterior s-a dovedit că aceasta conținea cel puțin un glonț adevărat.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Alec Baldwin a transmis imediat pe Twitter un mesaj: „Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna.”

„Am vorbit cu Alec Baldwin și el ne susține întru totul”, a declarat Matthew Hutchins pentru Daily Mail vineri. „Nu cred că există cuvinte care să rezume situația”, a mai spus el pentru Insider.

Potrivit cercetărilor în curs, neglijența care a dus la tragedie este a companiei producătoare, Rust Movie Productions, și a managerului armelor de recuzită. „În calitate de actor, Alec Baldwin are puțină răspundere, deoarece ți se dă ceva și ai încredere în managerul de recuzită că a verificat totul”, a declarat avocatul Miguel Custodio. „Producătorul Baldwin poate fi, însă, mai degrabă tras la răspundere; acum depinde dacă el este doar un investitor sau dacă are un rol mai activ în realizarea filmului, ceea ce bănuiesc că are”.

Citește și:

Primele declarații ale regizorului Joel Souza după incidentul în care a fost împușcat de Alec Baldwin

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video