Alec Baldwin a împușcat două persoane, omorând una, la filmările celui mai recent proiect în care joacă

Alec Baldwin a împușcat două persoane, omorând una, la filmările celui mai recent proiect în care joacă, Rust, în New Mexico.

Alec Baldwin a împușcat două persoane, omorând una, la filmările celui mai recent proiect în care joacă

Alec Baldwin a împușcat doi membri ai echipei alături de care filma în New Mexico, relatează CNN. Actorul ar fi tras cu o armă folosită la filmările proiectului Rust, arată un comunicat al poliției locale, astfel încât o membră a echipei a murit ulterior, iar regizorul a fost rănit.

Știrea că Alec Baldwin a împușcat membri ai echipei filmului la care lucra a venit de la biroul șerifului din Santa Fe, care a anunțat că actorul în vârstă de 68 de ani ar fi descărcat o armă folosită în producție. Victima care a decedat este Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca Director of Photography. Aceasta a fost transportată la spital cu un elicopter, după incident, și a fost pronunțată decedată de medicii de la spitalul universitar din New Mexico.

Cealaltă victimă este regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, care a fost transportat la centrul medical regional Christus St. Vincent’s cu o ambulanță. Momentan nu au fost făcute publice detalii despre starea acestuia.

Comunicatul autorităților locale conform căruia Alec Baldwin a împușcat cele două persoane, citat de CNN, arată că, conform celor care investighează incidentul, acesta s-ar fi desfășurat în timpul filmării unei scene care a implicat utilizarea unei arme care a fost descărcată. „Detectivii investighează acum în ce fel și ce tip de proiectile au fost descărcate.” Incidentul a avut loc joi, 21 octombrie 2021, la ora locală 1:50.

Alec Baldwin lucra la filmările Rust, un film western a cărui acțiune se petrece la 1880, și din a cărui distribuție fac parte și Travis Fimmel și Jensen Ackles. Momentan, reprezentanții actorului sau cei ai companiei de producție a filmului nu au făcut declarații. Biroul șerifului local a declarat că investigația rămâne deschisă și că nu au fost aduse în mod oficial acuzații.

Citește și:
Jamie Lee Curtis, declarații emoționante despre fiica sa transgender: „Sunt aici pentru a o susține pe Ruby'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people