Jamie Lee Curtis, declarații emoționante despre fiica sa transgender: „Sunt aici pentru a o susține pe Ruby”

Actrița Jamie Lee Curtis și fiica ei au dat un interviu revistei People, în care au discutat pe larg despre coming out-ul lui Ruby și despre greșelile pe care Curtis încearcă să le evite.

Jamie Lee Curtis, declarații emoționante despre fiica sa transgender: „Sunt aici pentru a o susține pe Ruby”

În iulie, Jamie Lee Curtis a dezvăluit într-un interviu pentru AARP că a privit cu uimire și mândrie cum fiul ei a devenit fiica sa.

Actrița a spus atunci că tranziția prin care a trecut Ruby a ajutat-o să-și pună la îndoială fostele credințe care susțineau că identitatea de gen și de expresie sunt norme prestabilite din naștere. „Este vorba de vechi concepții care nu mai funcționează în prezent.”

Coming out-ul către părinți nu a fost ușor. „A fost înfricoșător: simplul fapt că le spuneam ceva despre mine ce ei nu știau”, a povestit recent Ruby, într-un interviu acordat revistei People. „A fost intimidant, dar nu eram îngrijorată. Ei îmi acceptaseră atâtea toată viața mea”.

Jamie Lee, premiată recent cu Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneția, și Ruby, care lucrează ca editor video pentru un influencer de gaming de pe YouTube, au vorbit deschis, pentru prima dată, despre experiența de a trece împreună prin tranziția tinerei.

Jamie Lee Curtis, în vârstă de 62 de ani, a recunoscut că încă mai are multe de învățat, dar că e deschisă să o facă. Și să asculte. „E ca și cum ai vorbi o nouă limbă”, spune ea. „Învăț termeni și cuvinte noi. Sunt începătoare. Nu sunt cineva care se preface că știe multe despre asta. Și mă voi încurca, voi face greșeli. Dar aș vrea să încerc să evit să fac greșeli mari.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Nu fac prozelitism și nu încerc să le impun niște idei oamenilor”, a mai spus vedeta. „Pur și simplu spun: Aceasta este experiența familiei noastre. Sunt aici pentru a o susține pe Ruby. Aceasta este treaba mea. La fel cum este să o iubesc și să o susțin pe sora ei mai mare, Annie, în parcursul ei. Sunt o elevă recunoscătoare. Învăț atât de multe de la Ruby.”

Actrița a ținut să adauge: „Dacă o persoană citește aceste lucruri și vede o poză cu Ruby și cu mine și spune: Mă simt liber(ă) să spun că acesta/aceasta sunt eu, atunci totul a meritat.”

Citește și:

Elliot Page a recurs la mastectomie: „Mi-a transformat complet viața'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video