Jamie Lee Curtis a anunțat că unul dintre copiii ei este transgender și este mândră de alegerea acesteia

Jamie Lee Curtis a anunțat bucuroasă că fiica ei cea mică este transgender și se numește Ruby.

Jamie Lee Curtis a anunțat că unul dintre copiii ei este transgender și este mândră de alegerea acesteia

Faimoasa actriță din Halloween are doi copii împreună cu soțul ei, Christopher Guest. În urmă cu câteva zile, Curtis a dezvăluit într-un interviu pentru AARP că „a privit cu uimire și mândrie cum fiul lor a devenit fiica lor, Ruby.”

Jamie Lee Curtis a ținut să menționeze că a primit înainte aprobarea fiicei sale pentru a împărtăși veștile întregii lumi. Ruby, în vârstă de 25 de ani, este editor de jocuri video, iar anul viitor se va căsători. „Voi oficia ceremonia”, a adăugat Curtis.

Actrița în vârstă de 62 de ani a povestit că tranziția prin care a trecut Ruby a ajutat-o să-și pună la îndoială fostele credințe care susțineau că identitatea de gen și de expresie sunt norme prestabilite din naștere, explicând și că viața este o metamorfoză constantă. „Este vorba de vechi concepții care nu mai funcționează în prezent.”

Curtis și Guest mai au o fiică, pe Annie, o instructoare de dans în vârstă de 34 de ani, căsătorită. Întrebată dacă își dorește să devină bunică în viitor, Jamie Lee a răspuns: „Nu încă, dar sper că la un moment dat.”

Actrița a postat pe contul personal de Instagram coperta revistei, adăugând în descriere mai multe lucruri pentru care este fericită, inclusiv că familia ei „este în siguranță și prosperă”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

În același interviu, Curtis a vorbit și despre copilăria ei tumultoasă, care a dus la abuz de substanțe, fiind copilul starurilor hollywoodiene Tony Curtis și Janet Leigh. Actrița, care nu a mai consumat alcool de mai bine de 20 de ani, a spus că are un loc special în inima ei pentru copiii vulnerabili, ceea ce a motivat-o să scrie mai multe cărți pentru copii și să susțină organizații de caritate care se ocupă de creșterea și educația tinerilor.

„Nu este nimic mai greu decât a fi copil, iar eu sunt produsul multor divorțuri. Janet a fost măritată de patru ori, Bob de patru, iar Tony de șase ori. Asta este, dar cred că de aici a pornit sensibilitatea mea pentru copiii vulnerabili”, a declarat Curtis.

Pe lângă proiectele cinematografice la care lucrează, inclusiv continuările Halloween, Curtis vrea să redea povestea de viață a Sarei Cunningham, o mamă care militează pentru drepturile persoanelor din comunitatea LGBTQ. După ce a văzut o postare devenită virală pe Facebook despre cum Cunningham, care are un fiu gay, se oferă să participe la nunțile cuplurilor de același sex, Curtis a contactat-o și a cumpărat drepturile biografiei sale.

„Dacă ai nevoie de o mamă care să fie prezentă la nunta ta cu partenerul/a de același sex pentru că mama ta biologică nu vrea să o facă, sună-mă. Voi fi acolo. Voi fi cea mai mare fană a ta. Voi aduce chiar și șampania”, este mesajul pe care Sara l-a scris în 2018 și care a ajuns în scurt timp la o mulțime de oameni.

Citește și:
Celine Dion a împărtășit o fotografie cu gemenii ei și a transmis un mesaj important comunității LGBTQ+

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people