Elliot Page a recurs la mastectomie: „Mi-a transformat complet viața”

Elliot Page povestește pentru Time cum se simte acum, că poate fi în sfârșit cine e cu adevărat.

Elliot Page a recurs la mastectomie: "Mi-a transformat complet viața"

Elliot Page a dezvăluit în urmă cu trei luni, via Instagram, că se identifică drept transgender. În perioada aceea, se pare, se recupera după mastectomie într-un spital din Toronto.

Actorul de 34 de ani a primit sprijin și încurajări din partea fanilor, colegilor și comunității LGBTQIA+, dar a rămas discret privind lucrurile prin care trece. Acum, Elliot apare pe coperta revistei Time de săptămâna asta, iar interviul sincer pe care l-a acordat, primul de când a dat vestea, lasă să se întrevadă procesul complex de a se găsi pe sine și de a deveni cu adevărat el însuși.

Elliot a mărturisit că a trecut printr-o intervenție chirurgicală în partea de sus a corpului, care constă în extirparea țesutului mamar. „Mi-a transformat complet viața,” a spus el, adăugând că acum nu se mai fixează pe cât de inconfortabil se simțea în corpul său.

„Este o călătorie complicată,” a recunoscut el despre procesul de a-și descoperi și dezvălui identitatea. În același timp, l-a încercat un „sentiment de adevărată emoție și profundă recunoștință de a fi ajuns până în acest punct în viața mea,” dar și un amestec de „multă frică și anxietate.”

Elliot continuă să joace în serialul de ficțiune științifică Netflix The Umbrella Academy, ajuns la al treilea sezon. Anunțul că e trans a venit deja cu multiple oferte de roluri, majoritatea de trans, dar și câteva de cisgender, iar asta îl face extrem de curios legat de cum va arăta cariera lui mai departe. „Sunt entuziasmat să joc, acum că sunt pe de-a întregul cine sunt, în acest corp, spune Page. Indiferent de provocările și momentele dificile prin care trec, nimic nu se compară cu posibilitatea de a simți ce simt acum.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actorul dorește să-și folosească vizibilitatea pentru a inspira și a ajuta cât mai mulți tineri trans. „Starea mea privilegiată mi-a permis să am resurse pentru a trece prin asta și pentru a fi acolo unde sunt astăzi,” a spus Elliot, „și clar vreau să-mi folosesc privilegiul și platforma pentru a ajuta cum pot.”

Citește și:

10 celebrități care dovedesc că sexualitatea nu este și nu ar mai trebui să fie un tabu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video