Turneul oficial al Prințului Charles și al Ducesei Camilla ar putea oferi un indiciu despre nașterea bebelușului Sussex

Prințul Charles și Ducesa Camilla vor pleca în turneu regal, iar data aleasă ar putea oferi un indiciu despre nașterea copilului Prințului Harry și al lui Meghan Markle.

Turneul oficial al Prințului Charles și al Ducesei Camilla ar putea oferi un indiciu despre nașterea bebelușului Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat zilele trecute că nașterea primului lor copil va fi un moment privat, alegând să nu procedeze la fel ca Prințul William și Kate Middleton, așadar fanii nu pot decât să se întrebe când va avea loc acest eveniment și ce indicii pot găsi între timp.

Se pare că turneul regal al Prințului Charles poate fi un indiciu foarte bun în privința perioadei în care va naște Meghan Markle. Charles și Camilla Parker-Bowles vor vizita Germania între 7-10 mai, iar asta ar putea însemna că bebelușul se va naște la finalul lunii aprilie.

În plus, chiar Meghan a oferit un indiciu în urmă cu câteva luni că ar putea naște la finalul acestei luni, în timp ce toată lumea era sigură că acest eveniment s-ar putea întâmpla chiar și la începutul lunii mai.

Potrivit People, Charles și Camilla vor pleca cel mai probabil în turneu după nașterea bebelușului, dorind să îl cunoască mai întâi pe acesta.

Prințul Charles și-a exprimat entuziasmul în privința bebelușului, mărturisind că a ținut un toast de mai multe ori în cadrul unui eveniment public la o distilerie.

Cu toate acestea, este posibil ca unul dintre membrii familiei regale să lipsească în perioada nașterii bebelușului Sussex. Prințul William ar trebui să călătorească în Noua Zeelandă la finalul lunii aprilie pentru a aduce un omagiu victimelor atacului de la moscheea din Christchurch, însă data nu a fost până acum stabilită.

Citește și:
Jumătate dintre britanici cred că Prințul Charles ar trebui să abdice după moartea Reginei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people