Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante despre perioada adolescenței

Teo Trandafir a vorbit cu sinceritate despre adolescență și acea perioadă marcată de neînțelegeri și probleme specifice vârstei.

Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante despre perioada adolescenței

Teo Trandafir și-a amintit cu emoție de adolescență, o perioadă cu multe momente dificile, dar și frumoase, care în mod cert își pune amprenta asupra vieții și dezvoltării noastre ca indivizi în societate. 

Teo Trandafir a vorbit deschis despre perioada adolescenței, în special despre preocupările pe care le avea la vârsta de 14 ani, dar și neînțelegerile pe care le întâmpina în relația cu părinții săi. Din declarațiile făcute de prezentatoarea TV, ea își concentra atenția asupra educației și își dorea să intre la cel mai bun liceu din oraș, ulterior la facultate. „La 14 ani eram stresată, pentru că doream să intru la cel mai bun liceu din oraș, ca apoi să intru la facultate. La acel liceu, procentul copiilor care se îndreptau către studii superioare era de 98%. Eram într-o căutare, fierbere, neînțelegere, eu nu înțelegeam pe nimeni și nimeni nu mă înțelegea pe mine, părinții mei îmi spuneau cuvinte pe care nu le înțelegeam. Nu înțelegeam de ce trebuie să mi se spună atunci ce poduri voi traversa în viață, peste ani”, a declarat Teo Trandafir într-un interviu pentru Click!.

Teo Trandafir se numără printre cele mai apreciate și cunoscute vedete din România. Și cum probabil foarte mulți dintre admiratorii ei se întreabă cum era de fapt Teo Trandafir în perioada adolescenței, ei bine aceasta se considera o persoană răzvrătită, în timp ce alte persoane din jurul ei o considerau cuminte. „Nu îmi aduc aminte decât că eram foarte apropiată de felul meu de a gândi de acum. Mi-am dat seama după niște scrisori pe care le-am găsit după un sfert de veac. Vorbeam cam cu aceeași oameni cu care vorbesc și astăzi. Eram, după părerea mea, foarte răzvrătită. După părerea celor din jur, eram foarte cuminte. Dar eu nu-mi amintesc așa. Eu îmi amintesc niște „furtuni” pe care probabil n-am știut să le exteriorizez sau nu am vrut”, a spus Teo Trandafir pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
O imagine cu Smiley și Gina Pistol i-a emoționat pe fanii vedetelor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people