Tatăl Simonei Halep a împlinit 60 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis sportiva

Tatăl Simonei Halep a împlinit 60 de ani, iar cu această ocazie sportiva i-a transmis un mesaj înduioșător.

Tatăl Simonei Halep a împlinit 60 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis sportiva

Tatăl Simonei Halep a împlinit 60 de ani. Deși sportiva se află departe de România, mai exact în turneul care are loc la Miami, acest lucru nu a împiedicat-o să sărbătorească de la distanță, motiv pentru care a ținut să îi transmită acestuia un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

În ziua în care tatăl Simonei Halep a împlinit 60 de ani, sportiva a publicat un mesaj înduioșător. Urarea a fost însoțită și de o fotografie împreună cu Stere Halep, tatăl ei.

„La mulți ani Tati. ❤️
Acest om cu o inimă care nu poate fi măsurată, cu un suflet sensibil și ambițios, cu o dorință ieșită din comun de a face bine azi împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani.
Un om care a făcut tot ce i-a stat în putere ca eu să îmi îndeplinesc visul. Un om care ne-a educat atât de frumos. Un om care nu a cedat niciodată indiferent de cât de greu i-a fost. Un om puternic și minunat!
Sunt un copil norocos să am un așa TATĂ”, a fost mesajul transmis de Simona Halep pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep și partenerul ei, Toni Iuruc, s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021 la Constanța, orașul său natal, într-un cadru de poveste. Cei doi s-au logodit în vara anului 2021. Petrecerea de cununie a avut la clubul Fratelli, locul deținut de nașii sportivei și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.

Cei doi au sărbătorit cununia cu o petrecere privată, având alături familia și apropiații. Au fost invitați să cânte Loredana și Dan Bittman, dar și o formație specializată în muzică tradițională. La nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc au participat mulți sportivi și foști sportivi de top ai României, precum Ilie Năstase, Gheorghe Hagi sau Florin Răducioiu.

Simona Halep nu și-a ascuns relația cu Toni Iuruc, alături de care s-a afișat cu diferite ocazii, a păstrat discreția în legătură cu relația lor și cu viitorul pe care îl planifică împreună. În schimb, sportiva a declarat în repetate rânduri că și-ar dori la un moment dat să întemeieze o familie și să aibă mulți copii, atunci când tenisul nu va mai fi principala sa prioritate.

Citește și:
Andreea Bălan va apărea în două emisiuni TV! Artista, vedeta unui nou proiect

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people