Reacția Loredanei Groza, după ce s-a zvonit că fiica ei, Elena, are operații estetice

Loredana Groza a reacționat imediat în fața afirmațiilor potrivit cărora fiica ei, Elena, ar avea operații estetice.

Reacția Loredanei Groza, după ce s-a zvonit că fiica ei, Elena, are operații estetice

Loredana Groza este cât se poate de mândră de fiica ei, motiv pentru care a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu Elena de la o ședință foto. Tânăra a pozat în rolul unei artiste din perioada interbelică. Cu toate că fotografiile au strâns mii de aprecieri, unii internauți au susținut că fiica artistei ar avea operații estetice.

Elena Boncea a fost protagonista unui pictorial inediat, în care s-a transformat complet. Fiica Loredanei Groza a îmbrăcat o rochie neagă și elegantă, asortată cu o pălărie în aceeași nuanță. De asemenea, trăsăturile chipului ei au fost evidențiate printr-un machiaj simplu și natural. Cu toate acestea, internauții și-au dat cu părerea imediat la apariția fotografiilor pe contul vedetei, unii susținând că tânăra ar avea intervenții chirurgicale.

Cum le-a răspuns Loredana Groza internauților

Unul dintre urmăritorii Loredanei Groza a scris într-un comentariu că nu își dorește să fie răutăcios, însă este de părere că buzele Elenei par a fi injectate.

„Nu vreau să fiu răutăcios, dar buzele sunt injectate. Păcat, tânără și deja modificată”, a comentat un internat pe Instagram.

Artista a reacționat imediat și i-a dat replica urmăritorului ei. Loredana l-a asigurat de faptul că fiica ei nu are intervenții estetice și nu are de ce să-i pară rău sau să creadă că a supărat-o prin afirmația lui.

„Domnu Costi, să nu vă pară! E cum a făcut-o mama”, a răspuns cântăreața unui comentariu pe care l-a adăugat un internaut.

În ciuda comentariului la adresa trăsăturilor Elenei, imaginile au adunat foarte multe aprecieri din partea fanilor. De asemenea, laudele din secțiunea de comentarii sunt dovada că fiica Loredanei are cu ce se mândri. Majoritatea o felicită pentru trăsăturile fine și naturale, dar și pentru atitudinea cu care a pozat într-un astfel de pictorial.

Citește și:
Delia, replică dură la adresa celor care îi critică stilul vestimentar: „Ipocriților!'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people