Tatăl lui Elon Musk confirmă cel de-al doilea copil cu fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout

Tatăl lui Elon Musk a confirmat că are un al doilea copil cu fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout.

Tatăl lui Elon Musk confirmă cel de-al doilea copil cu fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout

Errol, tatăl Elon Musk, a dezvăluit în sfârșit că a făcut un al doilea copil secret cu fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout. Bărbatul în vârstă de 76 de ani a întâmpinat fetița cu Jana, în vârstă de 35 de ani, în 2019, dar a confirmat vestea recent.

Tatăl lui Elon Musk are un al doilea copil cu fiica sa vitregă

Cei doi mai au un băiat în vârstă de 5 ani, Elliot Rush, născut în 2017. Vestea celui de-al doilea copil a fost dată de Errol Musk, care s-a mândrit pentru tabloide că este tată pentru a doua oară cu fiica sa vitregă, Jana. Mărturisirea lui Errol vine la o săptămână după ce s-a aflat că Elon Musk este tatăl a doi copii cu o directoare a companiei sale de inteligență artificială Neuralink. Aceștia s-au născut cu câteva săptămâni înainte de nașterea celui de-al doilea copil al său cu fosta iubită, Grimes.

„Singurul lucru pentru care ne aflăm pe Pământ este să ne reproducem”, a declarat Errol Musk pentru The Sun.

Errol Musk a recunoscut că sarcina Janei a fost „neplanificată” și a declarat pentru publicație că nu mai locuiesc împreună, invocând diferența de vârstă de 41 de ani dintre ei. Arborele genealogic al familiei Musk devine din ce în ce mai complicat pe zi ce trece. Errol Musk are șapte copii, în timp ce Elon Musk este tatăl a 10 urmași.

„Nu este practic. Ea are 35 de ani. În cele din urmă, dacă mai sunt prin preajmă, s-ar putea să se întoarcă la mine. Orice bărbat care se căsătorește cu o femeie mai tânără, chiar dacă se simte foarte bine, va fi plăcut pentru o vreme, dar există o mare diferență și această diferență se va vedea.”, a mai spus tatăl lui Elon Musk.

Errol Musk mai are un copil cu fiica fostei sale soții

Errol Musk, care este un inginer sud-african bogat, s-a căsătorit în 1970 cu modelul Maye Haldeman Musk, cu care a avut trei copii: Elon, Kimbal și Tosca. Cuplul s-a despărțit în 1979, înainte ca Errol să se căsătorească cu Heide Bezuidenhout, o tânără văduvă care avea deja doi copii, printre care și Jana. Errol și Heide au avut împreună doi copii biologici, dar el a contribuit și la creșterea Janei, care avea doar 4 ani când a devenit tatăl ei vitreg. Errol Musk și Heide Bezuidenhout au divorțat în cele din urmă după o căsnicie de 18 ani.

Dar familia Musk a fost ulterior uimită când Jana a rămas însărcinată cu un copil al lui Errol, în 2017. Acest lucru a dus la o ceartă amară între Errol și Elon, CEO-ul Tesla fiind furios că tatăl său a lăsat-o însărcinată pe sora sa vitregă. Ceilalți copii ai lui Errol au fost, de asemenea, „șocați” și s-au simțit inconfortabil în legătură cu sarcina surpriză. Elon Musk nu a comentat public ultima mărturisire a tatălui său cu privire la bebelușul său, cei doi nu având o relație apropiată.

Citește și:
Ce mesaj emoționant i-a transmis Loredana Groza fiicei sale, Elena, cu ocazia împlinirii a 24 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people