Elon Musk și Natasha Bassett nu mai formează un cuplu

Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce CEO-ul Tesla a anunțat că a devenit tată de gemeni.

Elon Musk și Natasha Bassett nu mai formează un cuplu

După o relație de aproximativ cinci luni, Elon Musk și Natasha Bassett au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea vine la puțin timp după ce fondatorul Space X a confirmat că în toamna anului trecut a devenit din nou tată.

„Natasha a învățat extrem de multe lucruri de la Elon și este recunoscătoare pentru timpul pe care l-au petrecut împreună, deoarece a fost foarte special”, a declarat o sursă apropiată pentru HollywoodLife.

Aceasta a mai precizat și că Natasha își dorește să se concentreze acum asupra carierei sale de actriță. Tânăra a apărut recent în filmul Elvis, unde joacă rolul lui Dixie Locke, iubita din liceu a Regelui Rock & Roll-ului.

„Actoria a fost întotdeauna visul ei și este prima ei dragoste adevărată. Acum primește genul de recunoaștere pentru care a muncit atât de mult toată viața. Natasha știe că trebuie să parcurgă singură pașii următori”, a mai spus sursa.

Primele zvonuri conform cărora cei doi ar forma un cuplu au apărut în luna februarie, când au fost văzuți într-un avion privat.

„Sunt împreună doar de două luni, dar deja au o relație monogamă. Se plac foarte tare și petrec foarte mult timp împreună”, spunea la vremea respectivă o sursă apropiată pentru HollywoodLife.

Natasha Bassett s-a născut în Sydney, Australia, și a participat la prima ei audiție la vârsta de 14 ani, unde a obținut rolul principal în producția „Romeo și Julieta” pentru Teatrul Australian pentru Tineri. La 19 ani s-a mutat la New York cu o bursă de scenariu de la ArtStart Screenwriters Program, care i-a permis atât să scrie, cât și să regizeze propriul ei scurtmetraj numit „Kite”. Potrivit paginii IMDb a actriței, filmul a fost prezentat la Festivalul Internațional de Film Rhode Island, Festivalul Internațional de Film din Bali și Festivalul Internațional de Film Big Bear Lake.

Citește și:
Este oficial! PRO TV începe producția show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people