Noi detalii despre accidentul lui Jeremy Renner. Actorul a fost rănit grav de un utilaj de curățat zăpada

Jeremy Renner ar fi fost „călcat” de un utilaj de dezăpezire pe proprietatea lui.

Noi detalii despre accidentul lui Jeremy Renner. Actorul a fost rănit grav de un utilaj de curățat zăpada

Jeremy Renner a fost „călcat” de un „utilaj de deszăpezire extrem de mare”, care cântărea „cel puțin 14.330 de kilograme”, potrivit autorităților locale. Actorul a fost transportat de urgență la spital și operat în prima zi din an. Ulterior, acesta a fost trimis la terapie intensivă, iar recent a oferit primele declarații de la accident.

Cum s-a produs accidentul lui Jeremy Renner

Șeriful comitatului Washoe, Darin Balaam, a declarat marți, în timpul unei conferințe de presă, că PistenBully-ul actorului a fost „blocat” atunci când starul din Hawkeye a încercat să „recupereze” vehiculul și să „îl pună în mișcare”. Deși bărbatul în vârstă de 51 de ani a „reușit”, el se afla în afara mașinii și „vorbea cu un membru al familiei”, când ulterior vehiculul „a început să se rostogolească”.

„Într-un efort de a opri PistenBully-ul care se rostogolea, domnul Renner a încercat să se întoarcă pe scaunul șoferului PistenBully. Pe baza investigației noastre, în acest moment, domnul Renner a fost călcat”, a declarat șeriful.

Balaam a precizat că nu se crede că Renner „nu era deloc sub influența băuturilor alcoolice” în timpul „tragicului accident” și că nu se suspectează un act criminal. Luni s-a aflat că Jeremy Renner se afla în „stare critică, dar stabilă” în Nevada, după ce „a avut parte de un incident legat de vreme”. Renner a fost transportat pe calea aerului la un spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, potrivit TMZ.

Starul din Town, care a suferit, printre alte răni, un „traumatism toracic”, a lăsat să se întrevadă rănile sale marți, când a postat un selfie din spital pe Instagram.

„Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele voastre frumoase. 🙏. Sunt prea afectat acum ca să scriu. Dar vă trimit dragoste tuturor”, a spus Renner.

Un reprezentant a declarat marți pentru PEOPLE că Renner „a mutat zăpada de pe aleea sa duminică, astfel încât membrii familiei sale să poată pleca de la casa sa după ce au petrecut împreună Anul Nou. De asemenea, el a ajutat la curățarea zăpezii din casa vecinului său, deoarece toată lumea de acolo rămăsese fără curent electric timp de 24 de ore și fusese o ninsoare mare.”

Citește și:
INNA a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Deliric. Cum arată inelul de logodnă al artistei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people