Jeremy Renner, implicat într-un accident grav. Actorul se află în stare critică

Actorul Jeremy Renner a suferit un accident grav cu plugul de zăpadă, fiind operat de urgență. Starul se află acum în stare critică, însă un reprezentant a declarat că este stabil.

Jeremy Renner, implicat într-un accident grav. Actorul se află în stare critică

Jeremy Renner a fost operat luni după un accident cu plugul de zăpadă. După ce a suferit răni pe proprietatea sa din Reno, Nevada, în ziua de Anul Nou, actorul a fost operat luni.

Jeremy Renner, în stare critică după accident

Într-o declarație trimisă către PEOPLE, reprezentantul lui Renner spune că actorul a suferit mai multe leziuni ortopedice și un traumatism toracic. Acesta a rămas la terapie intensivă după operație, fiind într-o stare critică, însă stabilă.

„Putem confirma că Jeremy a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice și a fost supus unei intervenții chirurgicale astăzi, 2 ianuarie 2023. El s-a întors din operație și rămâne în unitatea de terapie intensivă în stare critică, dar stabilă. Familia lui Jeremy ar dori să își exprime recunoștința față de medicii și asistentele incredibile care au avut grijă de el, față de pompierii și salvatorii de la Truckee Meadows, față de șeriful din comitatul Washoe, față de primarul orașului Reno, Hillary Schieve, și față de familiile Carano și Murdock. De asemenea, sunt extrem de copleșiți și apreciază enorm de mult dragostea și sprijinul din partea fanilor săi”, se arată în comunicat.

Autoritățile locale au declarat că starul din Universul Cinematografic Marvel, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat pe calea aerului la spital în urma accidentului. Ulterior, un reprezentant a declarat pentru PEOPLE că „familia sa este alături de el și primește îngrijiri excelente”.

„În jurul orei 9:00 dimineața, pe 1 ianuarie 2023, Biroul șerifului din comitatul Washoe a răspuns la un accident traumatic în zona Mt. Rose Highway din Reno, Nevada. La sosire, polițiștii s-au coordonat cu districtul de protecție a pompierilor Truckee Meadows și cu REMSA Health pentru a aranja transportul medical al domnului Jeremy Renner prin intermediul unui zbor de îngrijire la un spital din zona locală”, potrivit unui comunicat de presă.

La scurt timp după aceea, o sursă a declarat luni pentru PEOPLE că rănile lui Renner erau „extinse”, în timp ce un reprezentant a spus că acesta a rămas în „stare critică, dar stabilă”. Actorul a fost singura parte implicată în incident, potrivit autorităților. Echipa de investigare a accidentelor majore a Biroului șerifului din comitatul Washoe cercetează în prezent circumstanțele.

Citește și:
Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2023. Concurenții au plecat în Republica Dominicană

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people