Liviu Teodorescu, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soția lui. Ce planuri au cei doi: „Ne dorim să avem un copil”

Liviu Teodorescu a oferi detalii despre căsnicia cu Iulia Iacob, dezvăluind ce planuri de viitor au cei doi.

Liviu Teodorescu, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soția lui. Ce planuri au cei doi: "Ne dorim să avem un copil"

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob formează un cuplu de 11 ani, iar anul trecut au decis să se căsătorească. După un an de căsnicie, artistul a făcut o serie de dezvăluiri despre partenera sa de viață și a mărturisit ce planuri de viitor au.

Liviu Teodorescu, despre căsnicia cu soția lui

Cântărețul și soția lui se înțeleg de minune și au o relație foarte bună. În ceea ce privește căsătoria, Liviu Teodorescu a declarat că totul a venit natural și au simțit că este momentul să facă marele pas. Cei doi și-au luat deja angajamentele unul față de celălalt în relația lor, motiv pentru care căsătoria a fost doar o oficializare.

„Mi se părea o chestie din aia: gata, ți-ai închis… te-ai căsătorit… ești legat de calorifer, dar să știi că nu este așa. Odată ce te maturizezi ca bărbat, cred, și constați că femeia de lângă tine este cea pe care o iubești, nu mai ai nevoie de altceva. Căsătoria a venit ca o chestie normală pentru noi. Nu a fost ceva ce a venit cu niște angajamente în plus față de cele pe care ni le luaserăm deja. A fost doar o oficializare, ca să zic așa, în fața prietenilor, în fața familiei. Este o chestie care putea să rămână confidențială la fel de bine, pentru noi era același lucru”, a spus Liviu Teodorescu pentru Fanatik.

În ceea ce privește planurile de viitor, Liviu Teodorescu a spus că el și soția lui, Iulia, își doresc o familie, iar venirea pe lume a unui copil este în plan. Cu toate acestea, artistul a declarat că acest lucru s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat, sau nu, însă amândoi sunt foarte deschiși.

„Ne dorim să avem un copil, dar nu știm dacă în viitorul foarte apropiat. Încercăm și suntem deschiși. Dacă e să vină, bine, dacă nu… poate să vină peste un an sau doi. Pentru noi nu este o presiune. Cum cât suntem noi mai maturi ca părinți, cu atât este mai bine. Un copil vine la momentul potrivit.”

Cei doi s-au despărțit de mai multe ori

Deși acum au o relație foarte strânsă, Liviu Teodorescu a recunoscut că, de-a lungul timpului, au existat câteva despărțiri între ei. Motivul pentru care au decis să ia o pauză de la relația lor era faptul că ambii își doreau să experimenteze în afara cuplului.

„Ne-am despărțit de 2-3 ori de-a lungul relației noastre. Fiecare a vrut să mai experimenteze, ăsta a fost motivul pentru care ne-am despărțit în anumite momente, dar lucrurile acestea s-au întâmplat când aveam 20 și un pic de ani. La vârsta aia e firesc”, a adăugat artistul.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a a ajuns pentru ultima dată la Westminster Hall

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people