Liviu Teodorescu, dezvăluiri despre cum s-a schimbat viața lui după ce s-a căsătorit: „A fost o decizie de-a noastră”

Liviu Teodorescu s-a căsătorit religios în urmă cu un an.

Liviu Teodorescu, dezvăluiri despre cum s-a schimbat viața lui după ce s-a căsătorit: "A fost o decizie de-a noastră"

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob sunt împreună din liceu. Cei doi formează un cuplu de 12 ani. În ciuda faptului că artistul este obișnuit cu lumina reflectoarelor, partenera sa este mult mai discretă.

La începutul lunii iulie 2021, Liviu Teodorescu și partenera lui, Iulia, s-au căsătorit civil, iar pe 24 iulie a avut loc cununia religioasă. La cununia civilă Iulia a purtat o rochie scurtă, tip sacou, și a optat pentru o coafură elegantă cu bucle lejere și un machiaj natural, iar cântărețul a purtat o cămașă albă, cu imprimeu și pantaloni albi. Cei doi au petrecut luna de miere în Dubai, iar de atunci au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare mai multe imagini în care se poate observa cât de îndrăgostiți sunt.

Liviu Teodorescu își dorește un copil

Liviu Teodorescu a fost în cadrul emisiunii 'Duet cu Alexandra Ungureanu', difuzat pe canalul de YouTube theXclusive, și a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața lui după ce s-a căsătorit.

„Pentru mine, este fix la fel. Nu cred că este ceva diferit. Nu am cerut-o doar pentru că așa se face. Am vrut să trăim momentul ăsta și să ne bucurăm de el. Nu a fost o presiune. A fost o decizie de-a noastră ca să fim romantici până la capăt”, a spus Liviu Teodorescu.

Cântărețul a mai dezvăluit cu multă sinceritate că el și soția lui își doresc foarte mult un copil și abia așteaptă momentul în care vor deveni părinți.

„Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept.(…) Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte”, a mai declarat el în interviul acordat Alexandrei Ungureanu.

Cum a început povestea de dragoste a celor doi

Într-un interviu acordat în 2018, Liviu Teodorescu și Iulia Iacob au dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste.

„A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu”, spunea Liviu atunci.

„Totul a început cu conștientizarea faptului că el voia să-mi fie mai mult decât un simplu prieten. E băiat deștept, s-a prins că am un spirit al proprietății foarte dezvoltat și m-a șantajat emoțional. Mi-a spus că, dacă nu îi înțeleg sentimentele, nu mai putem fi nici măcar prieteni. Eu i le înțelegeam, dar nu i le împărtășeam. Cu greu am acceptat să fim împreună”, a continuat Iulia.

Citește și:
Thats Amore! Channing Tatum și Zoë Kravitz, surprinși în ipostaze tandre în vacanță în Italia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people