Lidia Buble, dezvăluiri despre copilăria cu mulți frați: „Vin dintr-o familie foarte modestă”

Lidia Buble a vorbit deschis despre copilăria într-o familie numeroasă și a declarat că știe ce înseamnă greutățile și lipsurile.

Lidia Buble, dezvăluiri despre copilăria cu mulți frați: „Vin dintr-o familie foarte modestă”

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, care s-a aventurat într-o provocare unică. Vedeta a plecat în jungla din Republica Dominicană pentru a intra în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și a-și înfrunta toate temerile. Fiind întrebată cum crede că se va descurca săptămâni bune acolo, cântăreața a spus că provine dintr-o familie mare și știe ce înseamnă greutățile.

Lidia Buble, despre copilăria într-o familie numeroasă

Înainte de a pleca, artista a oferit câteva detalii despre copilăria ei alături de mulți frați, făcând o comparație cu experiența din Republica Dominicană pe care urma să o trăiască. Lidia Buble a dezvăluit că provine dintr-o familie foarte modestă și s-a confruntat cu greutăți și lipsuri. Astfel, vedeta este convinsă că se va descurca în condițiile precare din junglă.

„Nu știu dacă o să mă descurc să fac focul, dar pentru asta sunt bărbații. Altfel, cu spălatul rufelor sau cu gătitul nu am o problemă. Eu vin dintr-o familie foarte modestă, la noi s-a spălat foarte mult cu săpun de casă, aveam o scândură în baie pe care spălam rufele cu peria de rădăcină. Așa că, asta nu-mi va da bătăi de cap”, a mărturisit Lidia Buble pentru Ciao.ro.

Lidia Buble este determinată să facă față greutăților competiției și este pregătită să se lupte cu oricine pentru marele premiu. Astfel, artista a dezvăluit că nu are de gând să piardă în fața altor concurente, fiind o fire foarte ambițioasă.

„Am terminat liceul sportiv și sunt o fire foarte bătăioasă, nu suport gândul de a pierde în fața unei femei. E exclus să pierd în fața unei femei, a oricărei colege. Încerc să dau tot ce pot din mine, să lupt cât de mult pot”, a completat cântăreața.

Cântăreața a intrat în competiția de la PRO TV pentru a-și învinge temerile și a trece peste fobiile sale. Lidia Buble a dezvăluit care sunt cele mai mari griji ale sale privind competiția.

„Cred că mi-ar fi foarte frică dacă aș fi într-un loc în care apa ar trece peste mine și nu aș avea ceva de care să mă țin, un colac de salvare, sau să știu că e cineva care în orice moment ar fi pregătit să îmi dea o mână de ajutor. Nu știu să înot foarte bine, așa că mi-e frică de apa foarte adâncă. La fel, sunt momente în care mi-e frică de înălțime și momente în care nu îmi e. N-am avut nicio tentativă de a sări cu parașuta sau de a face bungee jumping, dar cred că mi-ar lua ceva să mă conving să fac asta. Nu mi-e frică de întuneric, dar dacă aud cel mai mic zgomot, alarmez tot globul pământesc, acolo s-a terminat, o ia razna creierul meu”, a declarat Lidia Buble.

Citește și:
Ținuta purtată de Carmen Iohannis în prima zi de școală

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people