Kanye West, reacție acidă la adresa lui Pete Davidson, noul iubit al lui Kim Kardashian

Kanye West a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare legate de Pete Davidson, noul iubit al lui Kim Kardashian. Rapperul a explodat la aflarea relației dintre cei doi și i-a adresat insulte comediantului.

Kanye West, reacție acidă la adresa lui Pete Davidson, noul iubit al lui Kim Kardashian

Kanye West a explodat la aflarea ultimelor noutăți legate de încă soția sa, Kim Kardashian. Vedeta este acum într-o relație cu starul de televiziune Pete Davidson, care de curând a numit-o pe brunetă iubita lui. Potrivit surselor Daily Mail, comediantul în vârstă de 28 de ani îi trimisese un mesaj text rapperului, în care îi spunea că nu se implică în modul în care el și Kim își cresc copiii.

Kanye West, reacție dură la adresa lui Pete Davidson

Drept răspuns, Kanye West a publicat o imagine mai veche pe contul său de Instagram, în care Pete Davidson apare alături de prietenul său Machine Gun Kelly. Cei doi făceau o serie de provocări live cu prietenii de pe Instagram, iar Kanye a surprins un moment. Rapperul a adăugat la această imagine că noul iubit al soției sale nu se va apropia de copiii lui.

„Nu, nu-mi vei întâlni niciodată copiii”, a scris Kanye West în postarea pe care a șters-o ulterior de pe Instagram.

Artistul l-a numit „nemernic” pe noul iubit al lui Kim Kardashian

De asemenea, Kanye West a comentat legat de unul dintre tatuajele lui Pete Davidson. Comediantul și noul iubit al lui Kim Kardashian este într-o proces de eliminare cu laser a tuturor celor 100 de tatuaje pe care le are, inclusiv unul cu Hilary Clinton. Kanye West s-a legat de acest aspect, numindu-l „fostul iubit al lui Clinton”. Comentariul a fost făcut alături de o captură de ecran cu mesajul primit de la Pete.

„Când etichetez oamenii doar creez un profil. Există un grup de oameni care conduce media și alegerile. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru libertatea de exprimare. Uită-te la acest nemernic. Mă întreb dacă Instagram îmi va închide pagina pentru că l-am dezmințit pe fostul iubit al lui Clinton.”, a susținut Kanye, care a candidat pentru funcția de președinte în 2020.

Kanye West a șters toate postările legate de Pete Davidson de pe contul său oficial de Instagram. Reacția artistului nu este una neobișnuită pentru fani, acesta având episoade similare în trecut.

Kim Kardashian a început să se întâlnească cu Pete după ce a găzduit emisiunea de sketch Saturday Night Live pe 9 octombrie. Kim Kardashian a depus pe cale amiabilă divorțul de West acum un an, după șase ani de căsătorie și patru copii.

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people