John Easterling, omagiu emoționant pentru regretata sa soție, Olivia Newton-John

John Easterling i-a adus un omagiu regretatei sale soții, Olivia Newton-John, prin care și-a exprimat dragostea și recunoștința față de artistă.

John Easterling, omagiu emoționant pentru regretata sa soție, Olivia Newton-John

John Easterling și-a exprimat dragostea pentru regretata sa soție, Olivia Newton-John, și i-a lăudat spiritul „curajos” al acesteia, într-un omagiu emoționant adus actriței din Grease. El a vorbit apoi despre „esența” ei și despre faptul că a fost o „vindecătoare” prin cântecele, cuvintele și atingerea ei.

John Easterling, omagiu pentru Olivia Newton-John

Soțul regretatei artiste a transmis un mesaj pe rețelele de socializare miercuri, prin care și-a descris iubirea față de partenera sa și cât de mult îi este recunoscător pentru relația pe care au avut-o. De asemenea, John Easterling a spus că cei doi au trăit o iubire veșnică și nu au fost niciodată nevoiți să lucreze la relația lor, ci totul a venit de la sine.

„Olivia, dragostea noastră unul pentru celălalt trece dincolo de înțelegerea noastră. În fiecare zi ne-am exprimat recunoștința pentru această iubire care putea fi atât de profundă, atât de reală, atât de naturală. Nu a trebuit niciodată să ‘lucrăm’ la ea. Eram uimiți de acest mare mister și am acceptat experiența iubirii noastre ca fiind trecută, prezentă și veșnică”, a scris el pe Instagram.

Totodată, John a vorbit și despre puterea pe care Olivia Newton-John a transmis-o prin piesele sale și cât de mult i-a inspirat pe oameni. Ba mai mult, acesta a numit-o „vindecătoare” prin cuvintele ei și bunătatea pe care o transmitea celor din jur.

„A fost cea mai curajoasă femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Grija autentică față de oameni, față de natură și față de toate creaturile aproape că eclipsa ceea ce este posibil din punct de vedere uman. Doar harul lui Dumnezeu mi-a permis să împărtășesc atât de mult timp profunzimea și pasiunea ființei ei. În cele mai dificile momente, ea a avut întotdeauna spiritul, umorul și voința de a muta lucrurile în lumină. Chiar și acum, când sufletul ei se înalță, durerea și găurile din inima mea sunt vindecate de bucuria iubirii ei și de lumina care strălucește mai departe”, a mai scris John.

Cu trei zile înainte ca vedeta din Grease să piardă lupta de 30 de ani cu cancerul, ea a postat o fotografie cu Easterling, alături de mesajul: „#flashbackfriday ❤️”. Cei doi s-au căsătorit în 2008, cu aproape un deceniu înainte ca artista să afle că i-a revenit cancerul de sân și că a făcut metastaze.

Potrivit nepoatei sale, Totti Goldsmith, moartea actriței „nu a fost un șoc” pentru familia ei, deoarece ea „s-a confruntat cu multă durere” în ultimele zile.

Citește și:
Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis într-un mod special și fabulos

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people