Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis soția actorului: „Râsete, lacrimi”

Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc 10 ani de căsnicie, iar soția actorului i-a transmis un mesaj emoționant.

Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis soția actorului: „Râsete, lacrimi”

Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc cea de-a 10 aniversare a căsniciei lor. Soțiaactoruluia postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care îi transmite partenerului ei toată dragostea și aprecierea.Hilaria Baldwineste încărcinată cu al șaptelea copil, motiv pentru care a ținut să îi mulțumească soțului ei pentru familia frumoasă și numeroasă.

Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc 10 ani de căsnicie

Hilaria și Alec Baldwin s-au căsătorit în 2012, iar primul lor copil, Carmen Gabriela, s-a născut în 2013. Cei doi sunt, de asemenea, părinții lui Eduardo „Edu” Pao Lucas, 20 de luni, Romeo Alejandro David, 3 ani, Leonardo Ángel Charles, 5 ani, și Rafael Thomas, 6 ani, și ai fiicei Maria Lucia Victoria, 15 luni. Actorul mai are o fiică, peIreland Baldwin, în vârstă de 26 de ani, alături de fosta soție, Kim Basinger.

Cu ocazia aniversării de 10 ani de căsătorie, Hilaria Baldwin a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu soțul ei, alături de un mesaj emoționant. Aceasta a amintit de toate clipele, frumoase și grele, prin care cuplul a trecut de-a lungul deceniului împreună.

„10 ani plini de atâția copii, râsete, lacrimi, frustrări, descoperiri, pasiune, frică, bucurie… și tot ce aduce viața noastră între ele. Aniversare fericită Alec💕”, a scris Hilaria Baldwin.

Actorul, despre dorința de a avea mulți copii

People a confirmat actuala sarcină a soției lui Alec Baldwin în luna martie, aceasta anunțând recent că așteaptă o altă fetiță. Actorul în vârstă de 64 de ani a dezvăluit pe Instagram, în aprilie, motivul pentru care el și Hilaria continuă să-și mărească familia.

„Oamenii întreabă de ce. Acesta este motivul. A fi părinte este călătoria supremă. Avem „somos un buen equipo” gravat pe verighetele noastre. Ne spunem asta tot timpul acasă, că suntem o echipă bună. Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care copiii mei le-au experimentat cu o familie mare este modul în care inima poate crește cu fiecare nou frate. Capacitatea noastră de a iubi continuă să se extindă și abia așteptăm să îl îmbrățișăm pe noul nostru micuț în această toamnă!”, a transmis Alec Baldwin.

Citește și:
Bradley Cooper, dezvăluiri despre dependența de droguri și relația cu fiica lui: „Este pur și simplu adevărul'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people