Modul inedit în care Hilaria Baldwin a dezvăluit sexul celui de-al șaptelea copil pe care îl așteaptă cu Alec Baldwin (VIDEO)

Hilaria și Alec Baldwin vor avea o fetiță!

Modul inedit în care Hilaria Baldwin a dezvăluit sexul celui de-al șaptelea copil pe care îl așteaptă cu Alec Baldwin (VIDEO)

Hilaria Baldwin a dezvăluit sexul celui de-al șaptea copil pe care îl așteaptă cu actorul Alec Baldwin. Aceasta a făcut marele anunț într-un mod inedit, postând pe contul său de Instagram un clip video emoționant în care apar toți membrii familiei sale. Fiecare dintre aceștia îi oferă sfaturi de viață bebelușului, iar Hilaria încheie înregistrare spunând că „de-abia aștept să te cunosc, fiica mea”.

„Ce o îl facă pe bebelușul nostru o persoană iubitoare și împlinită? Ce contează? Ce o să îi facă să se simtă văzuți, liberi și mândri? Probabil că nimic din ceea ce am putea defini. Putem doar să îi ghidăm, să îi încurajăm, să îi ascultăm, să le împărtășim experiențele noastre și să învățăm de la ei, în timp ce le privim călătoria”, a scris Hilaria în descrierea clipului video.

„Împărtășesc cu voi speranțele și dorințele familiei noastre, încurajările și sfaturile pe care le avem pentru noul nostru copil. Simt atât de multă bucurie privindu-i pe acești copii, care sunt plini de dragoste și de cea mai simplă și bună înțelepciune. A-i auzi împărtășindu-și sfaturile este unul dintre cele mai mari daruri ale vieții mele. Fiți alături de noi pentru a sărbători acest om mic, independent, care crește în interiorul meu.”, a mai spus Hilaria.

Soția actorului a anunțat la sfârșitul lunii martie că este din nou însărcinată. Aceasta a postat la momentul respectiv un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, susținând că vestea a venit ca o surpriză pentru toată lumea.

„După multe suișuri și coborâșuri din ultimii câțiva ani, avem o surpriză incitantă și uriașă: un alt Baldwinito va veni în această toamnă 💛. Eram destul de siguri că familia noastră era completă și suntem mai mult decât fericiți de această surpriză.”, a scris Hilaria pe pagina sa de Instagram.

Fosta instructoare de yoga și actorul, în vârstă de 63 de ani, sunt deja părinți ai fiicelor Carmen, 8 ani, María Lucía, 13 luni, și ai fiilor Rafael, 6 ani, Leonardo, 5 ani, Romeo, 3 ani, și Eduardo „Edu”, 18 luni. Alec este, de asemenea, tatăl lui Ireland, în vârstă de 26 de ani, fiica pe care o are alături de fosta soție, Kim Basinger.

Citește și:
Nick Jonas și Priyanka Chopra au dezvăluit prima imagine cu fiica lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people