Nick Jonas și Priyanka Chopra au dezvăluit prima imagine cu fiica lor

Fiica celebrului cuplu a ajuns în sfârșit acasă, după mai bine de 100 de zile petrecute la terapie intensivă.

Nick Jonas și Priyanka Chopra au dezvăluit prima imagine cu fiica lor

Nick Jonas și Priyanka Chopra au sărbătorit anul acesta Ziua Mamei alături de fiica lor, Malti Marie. Micuța a petrecut mai mult de 100 de zile în spital, la terapie intesivă, însă, din fericire, acum se află în afara oricărui pericol.

Pentru a sărbători acest lucru, celebrul cuplu a publicat prima fotografie cu micuța. În imagine o putem vedea pe Priyanka strângând-o în brațe pe Malti Marie, în timp ce Nick o ține de mână. Cu toate acestea, cuplu nu a dezvăluit și fața bebelușului, alegând să îi ascundă chipul cu un emoji în formă de inimă.

„În această Zi a Mamei nu putem să nu ne gândim la ultimele luni și la caruselul de emoții prin care am trecut, despre care știm acum că mulți oameni îl experimentează. După mai mult de 100 de zile petrecute la terapie intensivă, fetița noastră e în sfârșit acasă.”, au scris cei doi într-o declarație comună.

De asemenea, aceștia au ținut să le mulțumească cadrelor medicale care au avut grijă de fiica lor.

„Suntem extrem de fericiți că fetița noastră este în sfârșit acasă și vrem să le mulțumim tuturor medicilor, asistentelor și specialiștilor de la Rady Children’s La Jolla și de la Cedar Sinai, Los Angeles, care ne-au fost alături dezinteresat la fiecare pas. Următorul nostru capitol începe acum, iar bebelușul nostru e cu adevărat tare. Hai să facem asta MM! Mami și tati te iubesc”.

Pe lângă acest mesaj comun, Priyanka i-a transmis lui Nick și o declarație de dragoste. „Nu aș fi vrut să fac asta cu nimeni altcineva. Îți mulțumesc că m-ai făcut mamă. @nickjonas te iubesc”, a scris actrița. Răspunsul cântărețului nu a întârziat să apară, acesta mărturisindu-și încă o dată iubirea pe care i-o poartă soției sale.

„Iubito, mă inspiri în toate modurile posibile și iei acest nou rol cu atât de mult ușurință și calm. Sunt atât de recunoscător că sunt în această călătorie cu tine. Ești o mamă incredibilă. La mulți ani de Ziua Mamei. Te iubesc.”

Nick Jonas și Priyanka Chopra au anunțat în luna ianuarie că au devenit părinți pentru prima oară cu ajutorul unei mame surogat.

Citește și:
Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au dezvăluit numele fiicei lor, la scurt timp după ce fratele geamăn al micuței a murit

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people