Fiica Amaliei Năstase a împlinit 19 ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis mama ei: „Am simțit că viața mea e împlinită”

Amalia Năstase a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Alessia.

Fiica Amaliei Năstase a împlinit 19 ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis mama ei: „Am simțit că viața mea e împlinită”

Amalia Năstase este în culmea fericirii. Fiica sa, Alessia, a împlinit 19 ani, iar vedeta a marcat evenimentul cu o imagine emoționantă de la maternitate. Alături de fotografiile cu fiica ei, fosta soție a lui Ilie Năstase a transmis un mesaj înduioșător cu ocazia aniversării Alessiei.

Vedeta se declară o mamă împlinită și fericită. Amalia Năstase a sărbătorit alături de familie ziua de naștere a fiicei sale, Alessia. Tânăra a împlinit vârsta de 19 ani și a primit o surpriză adorabilă din partea celor dragi. Cu ocazia aniversării, vedeta a postat mai multe imagini de la petrecerea Alessiei, dar și o fotografie emoționantă de la maternitate, la scurt timp de la naștere.

Amalia Năstase, mesaj pentru fiica ei de ziua sa de naștere

Alături de postarea emoționantă făcută de Amalia Năstase, aceasta a transmis și un mesaj special pentru fiica sa, în care îi declară toată dragostea din lume. Fosta soție a a lui Ilie Năstase a precizat că, de când a născut primul copil, viața ei s-a schimbat radical și a devenit o femeie cu totul împlinită.

„Din această zi, acum 19 ani, am simțit că viața mea e împlinită pentru că ai apărut tu, primul dintre cele trei suflete a căror respirație o simt în fiecare secundă de atunci. La mulți ani, iubita mea, @alessianastase Să îți fie viața frumoasă și să fii iubită și să știi că mama te iubește cât tot Universul ❤️❤️❤️”, a scris Amalia Năstase pe Instagram.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

De asemenea, ziua Alessiei a fost petrecută în familie. Amalia Năstase a postat imagini de la petrecerea tinerei, care s-a bucurat de atenția familiei, dar și de o mini tartă cu lumânări, care arăta absolut delicios. Ulterior, vedeta a postat și un InstaStory cu o imagine cu Alessia din primii ani de viață, alături de un călduros „La mulți ani.”

Citește și:
Gina Pistol a publicat o imagine adorabilă cu fiica ei, Josephine

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people