Fanii lui Britney Spears sunt îngrijorați că artista ar putea fi în pericol

Fanii lui Britney Spears se tem pentru sănătatea ei și cred că este privată în mod abuziv de propriile finanțe.

Fanii lui Britney Spears sunt îngrijorați că artista ar putea fi în pericol

În ultimii 12 ani, Britney Spears nu a fost în posesia averii sale, pentru că din 2008, cântăreața se află sub tutela tatălui și avocatului său, care îi administrează finanțele. Aceasta nu a fost considerată destul de responsabilă de către instanță, așa că a fost pusă sub tutelă după mai multe căderi nervoase. La începutul anului, aceasta a fost prelungită până cel puțin pe 22 august.

Această tutelă a creat controverse în rândul fanilor lui Britney Spears, care cred că vedeta este manipulată și au lansat mișcarea #FreeBritney. În același timp, apropiații ei au declarat în trecut presei că Britney este foarte implicată în deciziile financiare și că tutela este menită să o ajute.

Inclusiv Britney a postat un mesaj pe Instagram după răspândirea hashtag-ului #FreeBritney pentru a-i liniști pe cei preocupați de starea ei de sănătate. „Bună, dragilor, voiam să vorbesc cu cei care sunteți îngrijorați pentru mine. Familia mea a trecut prin mult stres și anxietate în ultima vreme, așa că am avut nevoie de timp să mă ocup de acest lucru. Dar nu vă faceți griji, voi reveni curând”, scria artista anul trecut înainte de a se interna într-un institut de tratare a bolilor mintale.

Instituirea tutelei a venit după mai multe vizite la dezintoxicare și în spitale psihiatrice. Atunci s-a spus că aceasta este destul de ciudată, dat fiind faptul că Britney Spears este foarte tânără și are o carieră activă. Experți în drept au declarat însă că a fost extrem de benefic faptul că avocatul său a fost cel care i-a negociat contractele.

Conform unor documente recente, Britney Spears a avut în 2018 o avere de 59 de milioane de dolari. Cântăreața a fost extrem de productivă în ultimii ani, lansând câte un album la fiecare doi-trei ani. În același timp, și-a lansat propriile parfumuri și linia sa de fashion și a fost în juriu la ediția americană a emisiunii The X Factor.

Citește și:
Actrița Catherine Zeta-Jones a publicat o imagine inedită, iar fanii au reacționat imediat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din stiri vedete