Britney Spears le răspunde fanilor îngrijorați de starea ei de sănătate

Fanii lui Britney Spears sunt din ce în ce mai îngrijorați de starea ei de sănătate, insinuând că echipa ei postează filmulețe vechi pe conturile sociale pentru a ascunde cum se simte, de fapt.

Britney Spears le răspunde fanilor îngrijorați de starea ei de sănătate

Britney Spears a vrut să clarifice zvonurile apărute în ultima vreme, care susțineau că nu-și postează personal filmulețele pe contul de Instagram. Artista s-a filmat în timp ce le spune fanilor: „Pentru cei care nu cred că îmi postez propriile videouri, l-am făcut pe acesta ieri, așa că vă înșelați, dar sper că vă place.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🍎🍎🍎🍎🍎

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears) pe

Zvonurile au apărut în urma unui filmuleț postat de Britney pe 16 mai, în care dansează pe o melodie interpretată de Michael Jackson. Cei care-i urmăresc activitatea pe Instagram au insinuat că a fost filmat în luna martie anul trecut și că persoanele responsabile de contul ei au postat videouri vechi pentru a arăta că artista se simte foarte bine, când de fapt, starea ei de sănătate ar fi mult mai gravă.

Britney Spears a fost internată luna trecută într-un centru special pentru a avea grijă de propria sănătate fizică și psihică, decizie luată în urma stresului cauzat de boala tatălui său. În luna ianuarie, artista în vârstă de 37 de ani a anunțat că va amâna lansarea noului său album, cât și câteva concerte din Las Vegas, după ce a aflat că tatăl ei, Jamie Spears, suferă de o boală cumplită. Anul trecut, Jamie a fost internat 28 de zile în spital, după ce și-a fracturat coloana vertebrală. „Îmi concentrez atenția și energia pentru a avea grijă de familia mea. Avem o relație specială și vreau să fiu alături de familia mea în această perioadă, așa cum au fost și ei alături de mine', a declarat Britney.

Citește și:
Ellen DeGeneres povestește despre abuzul sexual prin care a trecut în adolescență

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people