Elwira, soția lui Mihai Petre, fotografii de colecție împreună cu mama și bunica ei

Elwira Petre a postat câteva fotografii de colecție alături de mama și bunica ei pentru a marca „Ziua Mamei” în Polonia.

Elwira, soția lui Mihai Petre, fotografii de colecție împreună cu mama și bunica ei

Elwira Petre are o relație apropiată cu familia, iar persoanele dragi din viața ei au mereu prioritate. Aceasta se bucură de atenția unei comunități numeroase de fani și postează adesea imagini de colecție, alături de familia sa superbă. De această dată, soția luiMihai Petrea împărtășit câteva fotografii speciale pentru ea, fiind surprinsă alături de mama și de bunica ei.

Elwira Petre, imagini emoționante cu mama și bunica ei

Fosta câștigătoareAsia Expressa marcat un eveniment important din cultura ei. În Polonia se sărbătorește „Ziua Mamei”, iar cu această ocazie, vedeta a postat câteva imagini de colecție alături de cele mai importante femei din viața ei. Printr-un mesaj emoționant,Elwira Petrea subliniat cât de mult sunt judecate femeile după ce dau naștere, fără să se țină cont de dificultatea rolului de mamă.

„Azi sărbătorim ziua mamelor în Polonia. Și scrolland pe telefon, am observat că în ultima vreme există o mare presiune pe umerii mamelor tinere, care abia au născut. Văd asta mai ales în social media. Un nou trend, după 1 lună de la naștere e că trebuie să ai abdomen plat, copilul se plimbă pe tocuri, cu căruciorul, în parc. Iar copilul nu plânge, nu are colici și doarme chiar toată noaptea. Mamele trebuie musai să aibă și rezultate excepționale la serviciu, manichiura făcută, casa mereu curată și 3 mese pregătite numai din alimente bio.

Oare este posibil? Probabil că da. Numai că de cele mai multe ori chiar este mai greu decât pare. Copilul tău nu doarme noaptea, alăptatul nu merge cum ți-ai dorit. Te simți epuizată, visezi la o cană de cafea ca să poți rezista încă o zi și ultimul lucru la care te gândești este să mergi la sală și să-ți lucrezi niște coapse de gazelă. A durat 9 luni să aduci pe lume acest copil. Ia-ți tot timpul de care ai TU nevoie să îți revii. Treptat și în ritmul tău. Copilul tău are nevoie de o mamă sănătoasă, fizic dar și mental.

Când mă gândesc la mama mea nu îmi aduc aminte dacă avea celulită pe coapse sau vergeturi pe sâni. Țin minte cum mă mângâia pe păr. Țin minte dragostea și bunătatea ei. Țin minte cum îmi făcea micul dejun înainte să plece la serviciu. Vă las aici câteva imagini cu mamele din familia mea, care cu siguranță s-au luptau și ele cu tot felul de probleme. Cum ar fi că nu aveau mașină de spălat rufe, nici pampers, munceau în câmp și probabil că un strat de grăsime în plus pe burtică chiar era ultima lor problemă. La mulți ani, MAMA”, a fost mesajul transmis de Elwira Petre pe rețelele de socializare.

Elwira Petre a postat o imagine veche, din perioada când mama și bunica ei erau foarte tinere și se aflau în Polonia. Alături de aceasta, soția lui Mihai Petre a mai publicat și câte un selfie: unul alături de femeia care i-a dat viață și cu care seamănă foarte bine, dar și unul cu bunica ei, pe care o îndrăgește enorm.

Cu ocazia acestei zile importante pentru ea și cultura ei, Elwira Petre a marcat momentul cu un mesaj profund, prin care și-a arătat admirația și dragostea față de mama și bunica ei, femei care s-au confruntat cu adevărate greutăți, însă care și-au crescut cât au putut de bine copiii.

Citește și:
Liam Payne și Maya Henry s-au despărțit din nou. Cei doi și-au anulat logodna

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people