Dieta cu care Cristina Cioran a slăbit 8 kilograme în 10 zile: „Nu mi-a fost foame”

Cristina Cioran a dezvăluit dieta prin care a reușit să slăbească 8 kilograme în 10 zile.

Dieta cu care Cristina Cioran a slăbit 8 kilograme în 10 zile: „Nu mi-a fost foame”

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproximativ un an, iar după ce a născut, vedeta a încercat să scape de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Cu toate că nu i-a fost ușor, aceasta a descoperit o dietă prin care a ajuns la rezultate spectaculoase în timp record.

Vedeta le-a dezvăluit fanilor secretul său prin care a reușit să slăbească 8 kilograme în termen de 10 zile. Cristina este foarte mulțumită de dieta pe care a urmat-o și a împărtășit cu admiratorii metoda prin care a scăpat de kilogramele în plus. Potrivit declarațiilor sale, dieta a fost una destul de ușoară și nu a simțit că se înfometează.

Cristina Cioran, despre dieta prin care a slăbit 8 kilograme

Cu toate că a slăbit semnificativ, Cristina Cioran a spus că plănuiește să mai țină această dieta încă o săptămână pentru a mai da jos câteva kilograme nedorite.

„Am slăbit 8 kilograme în 10 zile ținând această dietă și, ce este cel mai important, nu am fost slăbită și nu mi-a fost foame. Am continuat și cu înot, pentru a-mi reașeza corpul. E adevărat că vreau să mai țin o săptămână, ca să mai dau jos două-trei kilograme.”, a spus Cristina Cioran.

Ce mănâncă vedeta într-o zi

Prin urmare, Cristina a renunțat complet la carbohidrați în această perioadă. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că mănâncă fructe în continuare deoarece simte cum corpul îi cere, perioada verii fiind una în care fructele sunt la mare căutare pentru o gustare fresh și răcoritoare.

„Acum sunt foarte atentă la ce mănânc, am renunțat total la carbohidrați, dar încă mai mănânc fructe. Corpul cere, mai ales că este perioada lor. Am apelat la dieta Nupo, dietă care se ține ușor, pentru că nu mai trebuie să cântărim alimentele, să calculăm caloriile și să gătim. Le avem pe toate deja gata făcute. Această dietă înlătură toate aceste neajunsuri, pentru că: mesele sunt deja cântărite, caloriile sunt deja numărate (120 kcal/masă – 800 kcal/zi), se prepară într-un minut. Meniul zilnic se poate lua oriunde, nu ocupă loc și poate fi transportat în geantă. Mesele conțin absolut toți nutrienții necesari (de la proteine și fibre, la vitamine, minerale și chiar omega).”, a povestit Cristina Cioran pentru Click!.

Astfel, Cristina a precizat că mesele sunt alcătuite doar din ingrediente naturale și echilibrează metabolismul, lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute.

Mesele conțin doar ingredienți naturali, iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul, lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute. Foarte important: această dietă asigură înlocuirea în totalitate a meselor zilnice. Așadar, nu mai aveți nicio grijă! Exceptând aceea de a amestecă conținutul preparatelor alimentare cu apă, pentru a reconstitui mâncărurile preferate: supe, shake-uri, oatmeal (Musli), chili con carne, omletă”, a mai declarat Cristina Cioran pentru sursa citată.

Citește și:
Imaginile de la fabuloasa nuntă a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, pe care trebuie să le vezi

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people