Cristina Cioran și logodnicul ei, declarații inedite despre relația lor

Cristina Cioran și logodnicul ei, Alexandru Dobrescu, au făcut declarații despre începutul relației lor.

Cristina Cioran și logodnicul ei, declarații inedite despre relația lor

Cristina Cioran trăiește o poveste de dragoste alături de Alexandru Dobrescu. Cei doi au devenit părinți în luna iulie a anului trecut. Vedeta a născut o fetiță, pe nume Ema, prematur, la doar 29 de săptămâni, la Spitalul Municipal din București, deși nașterea ar fi trebuit să aibă loc într-o clinică privată.

În cadrul unui interviu pentru OK! Magazine, Cristina Cioran și logodnicul ei, Alexandru Dobrescu, au vorbit despre relația lor. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere. În ceea ce privește cine a fost cel care a făcut primul pas, partenerul vedetei a spus:

„Au fost mai mulţi paşi, dar nu ştim care a fost primul.”

Cristina Cioran consideră că nu este nimic întâmplător și a povestit ce a simțit când l-a văzut pentru prima dată pe actualul ei iubit. 

„Eu cred în întâlniri. Nimic nu este întâmplător şi orice întâlnire este foarte importantă. Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi. Când l-am văzut prima oară, mi s-a părut foarte amuzant, ne-am lipit unul de altul, dar nu era nicio legătură sentimentală atunci, pe loc. După care ne-am reîntâlnit.”

Alexandru Dobrescu a recunoscut că el și Cristina Cioran au aceleași idealuri și și-au dorit să aibă un copil împreună. 

„Ne-am dorit copil de când ne-am dat seama că ne potrivim foarte bine şi avem aceleaşi idealuri. Şi ne-am dorit să facem o fetiţă”, a adăugat el pentru OK! Magazine. 

Cristina Cioran și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, au organizat în urmă cu câteva luni botezul fetiței lor, Ema. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 28 mai, și a fost unul discret, luând parte familia și prietenii apropiați. La botezul fetiței Cristinei Cioran a fost prezentă și prezentatoarea TV Simona Pătruleasa, care a împărtășit pe Instagram o imagine în timp ce o ține în brațe pe Ema.

Citește și:
Adda, dezvăluiri despre suma incredibilă pe care a cheltuit-o pe analize pentru a afla de ce afecțiune suferă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people