Ce decizie majoră a luat Sore după ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale: „Aproape imposibil, dar am reușit”

Sore a luat o decizie majoră la câteva luni de la despărțirea de tatăl fiicei sale.

Ce decizie majoră a luat Sore după ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale: „Aproape imposibil, dar am reușit”

Sore a luat o decizie majoră în viața ei și a fiicei sale, iar cele două s-au mutat într-o casă nouă la început de toamnă. Artista a făcut un pas important la trei luni de la despărțirea de tatăl fiicei sale, Mircea Julean, cei doi formând un cuplu timp de 8 ani. Cântăreața a dezvăluit cum arată acum apartamentul în care locuiește alături de micuța ei, fiind fericită să își vadă visul cu ochii.

În ultima perioadă, Sore s-a concentrat pe cariera sa și creșterea fetiței ei. Concurenta de la „Te cunosc de undeva” este preocupată de cariera sa în muzica, dar are și o afacere cu haine. Ba mai mult, lucrurile par să meargă destul de bine pentru cântăreață, iar acum se bucură din plin de locuința pe care și-a cumpărat-o.

Sore s-a mutat în casă nouă

Sore a împărtășit cu fanii săi detalii despre casa pe care o deține acum și a dezvăluit că în doar două săptămâni a reușit, alături de echipa pe care a angajat-o, că o pună la punct cu aproape toate detaliile. Ba mai mult, artista a recunoscut că i-a supervizat pe muncitori și lucrurile au fost făcute exact așa cum și-a dorit.

Aproape am terminat, îmi lipsesc doar ușile de la camere, în rest am tot și sunt fericită de cum a prins contur căsuța. A fost ce-i drept un proiect foarte ambițios. În doar două săptămâni să aduci o casă de la gri la locuit și totul aranjat, aproape imposibil, dar am reușit.

Vreau să spun că îmi dau seama că aș putea să fac și din asta o meserie. Nu știu, ca șef de șantier, pentru că i-am condus bine pe băieți. Am știut ce să le spun ca să lucreze repede la foc automat, dar îmi place foarte mult și direcția asta. De fapt, tot ce ține de artă, e ceva care mie îmi place.

În primul rând că mi-am pus amprenta de la aproape zero să zic și asta e foarte important, mi-am adus cumva energia în casă. Prin comparație cu restul caselor în care am mai locuit până acum, este o casă foarte călduroasă din punct de vedere al design-ului”, a declarat cântăreața pentru playtech.ro.

Fiica vedetei s-a implicat în amenajarea spațiului

Vedeta a ales un design cu nuanțe neutre pentru noua locuință și i-a dedicat fiicei sale, Erin, un spațiu numai al ei, aceasta implicându-se în amenajarea camerei sale. Fetița lui Sore, în vârstă de 6 ani, își alege singură ținutele și a avut un cuvânt important de spus în amenajarea dormitorului său.

Este o mansardă absolut superbă, cu mobila la îndemână, la înălțimea ei, iar pentru asta m-a apreciat foarte tare. Se poate îmbrăca și aranja și face orice oricând, pentru că ajunge la absolut toate dulapurile. Patul este roz pudră, este o cameră cum vedeai în filme, așa arată camera ei. Am adus-o pe Erin pe șantier în momentul în care organizam absolut totul și ea mi-a zis clar unde vrea să își pună jucăriile, așa am făcut. Și plecând de la asta, am făcut design-ul pentru restul camerei”, a mărturisit Sore.

De asemenea, Sore a dezvăluit că este foarte încântată de faptul că acum are o cameră pe care a trasnformat-o într-un dressing de vis. Cum celelalte locuințe în care a stat nu îi permiteau un loc atât de mare pentru haine și pantofi, de această dată artista și-a îndeplinit un vis.

„Este o casă foarte spațioasă, da și am și eu, în sfârșit, o cameră doar pentru haine, ceea ce îmi doream dintotdeauna. Da, cumva mutându-mă în mai multe case, neluându-le de la zero, am beneficiat de compartimentarea pe care o gândiseră alții. Acum am gândit-o eu de la început și așa a fost mai bine”, a precizat ea.

Citește și:
Ce relație este acum între Andreea Bălan și George Burcea. Dezvăluirile artistei: „Este prezent'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people