Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa lui CRBL: „Cel mai profitor om”

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre foștii colegi de la Survivor și eliminarea din competiție.

Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa lui CRBL: „Cel mai profitor om”

Cătălin Zmărăndescu s-a întors acasă, după eliminarea de la Survivor România. Luptătorul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit despre experiența sa în Dominicană și cum a făcut față provocării Survivor. Acesta a spus că s-a schimbat complet, atât fizic, cât și psihic și a vorbit și despre căderea nervoasă care i-a adus eliminarea.

Cătălin Zmărăndescu, despre foștii colegi de la Survivor și eliminarea din competiție

Fostul concurent a vorbit despre relația pe care a avut-o cu colegii săi din echipa Faimoșilor. Zmărăndescu a avut mai multe conflicte cu coechipierii săi, însă luptătorul susține că nu a avut nimic personal cu nimeni, ci doar a adus comentarii referitoare la performanța în competiție.

Cu toate acestea, Cătălin Zmărăndescu a clarificat conflictele cu o parte dintre Faimoși, aducând explicații pentru criticile pe care le-a făcut în competiție. Referitor la cearta cu Marian Drăgulescu, fostul concurent a spus că nu a avut intenția de a-l jigni atunci când i-a spus că „aruncă la fel ca niște fetițe”. De asemenea, acesta a spus și motivul pentru care l-a votat pe TJ Miles pentru eliminare.

„Când am zis ‘Aruncați ca niște fetițe’, n-am zis-o la modul rău sau ca să deranjez pe cineva. Singurul care a sărit a fost Marian. Eu nu i-am înjurat. Nu pot să neg că l-am votat pe TJ mai mult la rugămintea Elenei, mi-a zis că strică atmosfera. Eu cu TJ nu m-am certat deloc din motive personale. TJ este foarte ușor de influențat.”, a precizat fostul concurent. 

Totodată, Zmărăndescu și-a caracterizat câțiva foști colegi. Despre CRBL, luptătorul a spus că este „cel mai profitor om”. Pe de altă parte, despre Emil Rengle a avut cuvinte ceva mai frumoase. Acesta a spus că s-au înțeles bine, însă dansatorul „este încă un copil care nu s-a maturizat”.

Referitor la eliminarea sa din competiție, Zmărăndescu a spus că dorul de casă devenea din ce în ce mai apăsător și chiar le-a spus colegilor de echipă că vrea să se întoarcă la familie. Deși fanii îl vedeau câștigător Survivor România 2022, acesta a fost eliminat.

„În momentul în care m-au votat, gândul meu era mult spre casă, chiar vorbeam cu colegii din tabără și le spuneam ‘băi, eu plec acasă’ și, ca niciodată, mi-am strâns cortul.”, a mai spus fostul concurent.

Citește și:
Rihanna, apariție spectaculoasă la petrecerea organizată de Jay-Z după Premiile Oscar 2022

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people