Cât ar costa ținutele purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Iohannis a purtat două ținute diferite pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a din Londra, ambele fiind create de un designer român.

Cât ar costa ținutele purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Klaus și Carmen Iohannis au participat luni, 19 septembrie, la ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a, alături de alți lideri mondiali. Soția președintelui României a purtat mai multe ținute sobre pentru această zi, formate din rochii negre de lungime medie.

Carmen Iohannis a purtat două rochii la funeraliile Reginei

Pentru ceremoniile organizate în memoria Reginei, Carmen Iohannis a îmbrăcat două rochii negre, ambele create de designer-ul Andreea Tincu, alături de care colaborează de mulți ani. La dineul de la Palatul Buckingham, înaintea ceremoniei de înmormântare a Reginei, soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie neagră simplă, la care a asortat o pereche de pantofi și o geantă tip clutch. La funeraliile transmise la televizor, Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie neagră din catifea.

Potrivit playtech.ro, prețul acestor două rochii purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a din Londra ar fi 1.500 de lei pentru rochia neagră și simplă purtată la dineu și 2.800 de lei pentru cea din catifea.

Ținutele purtate de Carmen Iohannis în Marea Britanic au stârnit un val de critici. Cătălin Botezatu a comentat aparițiile soției președintelui, susținând că modelul rochiilor, cât și accesoriile alese nu sunt potrivite pentru aceasta.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil! În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, a spus Cătălin Botezatu pentru click!.

Citește și:
Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, fotografiați la o petrecere în New York. Cum au fost surprinși cei doi

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people