Prințul Harry și Prințesa Charlotte, moment adorabil la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințesa Charlotte și Prințul Harry au stat unul lângă celălalt în timpul ceremoniei de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a, fiind surprins un moment adorabil între cei doi.

Prințul Harry și Prințesa Charlotte, moment adorabil la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry și nepoata sa, prințesa Charlotte, au fost văzuți împărtășind un moment adorabil în timpul serviciului funerar al Reginei Elisabeta a II-a, luni. Ducele de Sussex a stat împreună cu Meghan Markle lângă familia fratelui său, Prințul William.

Prințul Harry, surprins într-un moment adorabil cu Prințesa Charlotte

Prințesa Charlotte și Prințul Harry stăteau unul lângă altul când fetița de 7 ani a ridicat mâna pentru a-și ajusta pălăria neagră. Ulterior, Charlotte a aruncat o privire spre Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, care i-a întâlnit privirea. Și-au zâmbit unul altuia înainte ca ea să se întoarcă cu fața spre culoar.

În timp ce unii utilizatori de rețele sociale au comentat spațiul mare dintre Harry și Charlotte, aceasta stând mai aproape de mama ei, Kate Middleton, alții au fost emoționați de interacțiunea lor.

Am crezut că tocmai am surprins un mic schimb de replici între Harry și Charlotte”, a scris o persoană. „Sper ca cineva să îl surprindă pe cameră”.

Copiii Prinților de Wales au participat la funeralii

Nepotul cel mare al lui Harry, Prințul George, a participat, de asemenea, la înmormântarea de la Westminster Abbey, deși Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, a rămas acasă din cauza vârstei sale fragede. Băiatul de 9 ani a fost fotografiat fiind consolat de mătușa sa vitregă Sophie de Wessex, contesa, în vârstă de 57 de ani, punând o mână liniștitoare pe umărul său.

Charlotte, care a purtat o rochie neagră cu o broșă cu potcoavă de la răposata ei străbunică, s-a emoționat și în timpul slujbei.

Meghan Markle în vârstă de 41 de ani, și Prințul Harry se aflau în mijlocul unei serii de evenimente caritabile în Marea Britanie și Germania când s-a aflat vestea deteriorării stării de sănătate a regretatei suverane.

Citește și: 
Alina Pușcaș dezvăluie secretele siluetei sale de invidiat. Cum se menține în formă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people