VIDEO Prințesa Charlotte, moment adorabil la funerariile Reginei. Ce i-a spus fratelui ei, Prințul George

Prințesa Charlotte a fost surprinsă în timp ce îi oferea instrucțiuni fratelui ei mai mare, Prințul George, despre cum trebuie să se comporte la ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a.

VIDEO Prințesa Charlotte, moment adorabil la funerariile Reginei. Ce i-a spus fratelui ei, Prințul George

Prințesa Charlotte a fost surprinsă dându-i instrucțiuni fratelui ei mai mare, Prințul George, despre cum să se comporte în timpul funeraliilor străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, luni. Fiica Prințului William și a lui Kate Middleton a stat alături de fratele și familia ei pe tot parcursul ceremoniei.

Prințesa Charlotte, surprinsă în timp ce îi dădea instrucțiuni fratelui ei

Într-o scurtă înregistrare video de la ceremonia fastuoasă din Londra, Charlotte, în vârstă de 7 ani, s-a aplecat spre George, în vârstă de 9 ani, și a făcut un gest cu mâinile în timp ce părea să șoptească: „Trebuie să faci o reverență”. Fratele ei, și al doilea în ordinea de succesiune la tron, a ascultat cu atenție înainte de a da din cap în semn de recunoaștere.

Când sicriul Reginei a trecut pe lângă cei doi copii mai mari ai nou numiților Prinț și Prințesă de Wales la Wellington Arch, George și-a plecat capul, în timp ce sora lui mai mică a făcut o reverență la unison cu mama lor, Kate Middleton, mătușa lor, Meghan Markle, și bunica lor vitregă, regina consort Camilla.

Dar Charlotte a întruchipat mai mult decât angajamentul de a respecta protocolul regal în timpul ceremoniei extrem de mediatizate, întrucât a sosit purtând prima ei bijuterie semnificativă: o broșă de diamant în formă de potcoavă, despre care se spune că i-a fost dăruită de străbunica ei. De asemenea, tânăra Prințesă a purtat pentru prima dată o pălărie în timpul participării la slujba de la Westminster Abbey.

La fel ca mătușa ei, Meghan, și bunicul ei, regele Charles al III-lea, Charlotte s-a emoționat în timpul evenimentului sumbru, care a durat o zi. Kate Middleton a fost văzută punându-și mâna pe spatele fiicei sale în lacrimi înainte de a o apuca ușor de mână și de a o conduce în biserica plină de oameni. Cel mai mic copil al lui Middleton și al prințului William, prințul Louis, în vârstă de 4 ani, nu a fost prezent, părinții fiind de părere că este prea mic.

Citește și:
INNA și Deliric, pas important în relația lor. Ce au dezvăluit cei doi

FOTO: Arhivă ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people