Prințesa Charlotte, ipostază adorabilă alături de Prințul William și Kate Middleton, la Jocurile Commonwealth

Prințesa Charlotte a atras toate privirile la un eveniment oficial unde a participat alături de părinții ei, Prințul William și Kate Middleton.

Prințesa Charlotte a fost în centrul atenției la Jocurile Commonwealth-ului 2022 din Birmingham. Fiica Prințului William și a lui Kate Middleton le-a reamintit spectatorilor de unde își trage fratele ei, în vârstă de 4 ani, manierele caraghioase, făcând și ea expresii amuzante ale feței în momentul când era fotografiată.

Prințesa Charlotte a atras atenția asupra ei la un eveniment oficial

Prințesa în vârstă de 7 ani a purtat o rochie în dungi la evenimentul cu părinții ei, prințul William și Kate Middleton. În timp ce urmărea gimnaștii, înotătorii și jucătorii de hochei care concurau, Charlotte i-a făcut pe Ducele și Ducesa de Cambridge să râdă, făcând urale entuziaste și cu mâna către oameni și scoțând limba în fața camerelor. Momentul adorabil a fost surprins în fotografii, iar cei prezenți s-au amuzat enorm.

Nu este prima dată când Charlotte ține prima pagină a ziarelor pentru poznele sale. Nu numai că Charlotte și-a arătat limba în drum spre nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle din mai 2018, dar i-a și „certat” pe fotografi, două luni mai târziu. În luna august a anului următor, tânăra membră a familiei regale a scos din nou limba, în timp ce participa la o cursă de navigație cu părinții ei și cu fratele ei mai mare, prințul George.

Cum a reacționat prințesa în timpul Jubileului de Platină al Reginei

Situația părea să se fi schimbat în timpul festivităților Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, în iunie, când Charlotte i-a mustrat în mod repetat pe Louis și George, în vârstă de 9 ani, pentru că au făcut cu mâna prea mult timp și, respectiv, nu au stat suficient de drepți. Cu toate acestea, nici măcar sora lui mai mare nu l-a putut opri pe Louis să facă fețe amuzante la concurs, imitând-o chiar pe mama lor.

Cu toate acestea, nici măcar sora lui mai mare nu l-a putut opri pe Louis să facă fețe amuzante la concurs, imitând-o chiar pe Middleton. „Cu toții ne-am distrat incredibil, în special Louis…👀”, a glumit perechea într-o postare pe Instagram din iunie.

Citește și:
Beyoncé, imagine rară cu cei trei copii ai săi

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people