Prințesa Charlene și Prințul Albert, mândri de copiii lor! Cei mici au absolvit tabăra de navigație

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au fost prezenți într-un moment special pentru copiii lor. Cei mici tocmai au absolvit tabăra de navigație.

Prințesa Charlene și Prințul Albert, mândri de copiii lor! Cei mici au absolvit tabăra de navigație

Atunci când ambii părinți sunt foști olimpici, ceremoniile de decernare a medaliilor au o importanță familială suplimentară. Copiii Prințesei Charlene și ai Prințului Albert de Monaco au absolvit tabăra de navigație, iar părinții lor au fost alături de ei în acest moment special.

Vineri, Prințul moștenitor Jacques și Prințesa Gabriella au absolvit Seadventures Summer Camp, un program de o săptămână de apreciere a navigației, organizat de Yacht Clubul Principatului. Săptămâna precedentă, perechea regală a absolvit un curs introductiv de o săptămână de scufundări și de salvare în apă la The Blue School, Academia Mării din Monaco.

Prințesa Charlene și Prințul Albert, prezenți într-un moment important pentru copiii lor

Ceremoniile de pe malul portului i-au adus pe ambii părinți, care au urmărit cum gemenii, în vârstă de 7 ani, au primit medalii care marchează finalizarea programului. Prințesa Charlene a purtat un top alb și pantaloni de la designerul elvețian Akris. Soțul, Prințul Albert nu s-a putut abține să nu intre în cadrul fotografului oficial pentru a face cu mândrie câteva poze cu telefonul său.

Înainte de a deveni prințesă de Monaco, prințesa Charlene a fost campioană la înot și olimpică în Africa de Sud, după ce a participat la Jocurile Olimpice de vară din 2000 de la Sydney, Australia. Prințul Albert a concurat la bob în patru și în doi oameni sub numele de Albert Grimaldi. Din păcate, el nu a câștigat niciodată nicio medalie, cea mai bună clasare a sa fiind locul 25 la Bobsleigh la doi oameni în 1988.

De asemenea, a mai fost un participant surpriză la eveniment: Daisy Duck. Personajul de desene animate Disney este unul dintre preferatele prințesei Gabriella și a purtat vineri un tricou cu chipul acestuia, fiind cel puțin a doua oară când alege să facă această declarație de modă. În luna mai a acestui an, Gabriella a avut un alt moment în care a strălucit, când s-a pregătit cu mama ei pentru Săptămâna Modei de la Monte-Carlo.

„Mi-a plăcut fiecare moment în care mi-am pregătit prințesa pentru primul ei eveniment oficial. Așteptăm cu nerăbdare o seară minunată la premiile de modă”, a scris Charlene în descrierea fotografiei.

Citește și:
Răzvan Simion, dezvăluiri despre fiica sa, Ianca: „Problemele s-au schimbat'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people