Bradley Cooper, într-o nouă relație cu Huma Abedin. Ce rol a avut Anna Wintour

Bradley Cooper și Huma Abedin ar forma cel mai nou cuplu din showbiz, iar Anna Wintour a avut un rol esențial în povestea lor.

Bradley Cooper, într-o nouă relație cu Huma Abedin. Ce rol a avut Anna Wintour

Bradley Cooper și Huma Abedin ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood, potrivit surselor. Consilierul principal al lui Hillary Clinton și fosta soție a politicianului căzut în dizgrație Anthony Weiner s-ar întâlni cu celebrul actor de câteva luni, iar persoana care le-a făcut cunoștință ar fi chiar Anna Wintour.

Bradley Cooper și Huma Abedin sunt într-o relație

Sursele apropiate ale celor doi au declarat pentru Page Six că Bradley și Huma preferă să păstreze o relație foarte discretă și se întâlnesc deja de câteva luni. Ei au fost prezentați de editorul Vogue, Anna Wintour, care este apropiată de amândoi.

„Anna a jucat cu siguranță rolul de pețitoare. Bradley se întâlnește în liniște cu Huma de câteva luni și au păstrat o relație foarte discretă.”, a spus sursa.

De asemenea, o altă sursă a precizat pentru Holywood Life că Bradley tocmai ce ieșise dintr-o relație cu actrița Dianna Agron înainte să înceapă să se întâlnească cu Huma. Totodată, se pare că Abedin „a spus câtorva prieteni” că are un „iubit nou, dar nu a spus cine este. Ea a ținut totul foarte privat”.

„Sunt perfecți unul pentru celălalt. Amândoi sunt pasionați de putere, politică și relații umane”, a mai spus sursa.

Ce rol a avut Anna Wintour în povestea lor

Un reprezentant al lui Abedin nu a făcut niciun comentariu, în timp ce reprezentantul lui Cooper nu a răspuns la o cerere de comentarii. Page Six relatează că cei doi au sosit împreună la Met Gala pe 2 mai și apoi s-a despărțit pentru covorul roșu. Imaginile o arată pe Abedin, 46 de ani, într-o rochie galben canar, pozând pentru camerele de filmat, iar Cooper, 47 de ani, păstrând distanța în spatele ei.

Abedin a declarat că Wintour, în vârstă de 72 de ani, a fost una dintre cele mai bune prietene care a sprijinit-o în urma scandalului de sexting al lui Weiner. Abedin a spus că Wintour a fost de mare ajutor, adăugând că au ieșit și la film: „Și doar ieșind și fiind cu ea, m-am simțit normală și iubită.” Tot celebrul editor Vogue le-a făcut și cunoștință celor doi, fiind apropiată de cuplu.

Citește și
Cine ar fi prezentatorul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' și ce vedete ar urma să participe

FOTO: Arhivă ELLE/ Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people