Cine ar fi prezentatorul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și ce vedete ar urma să participe

Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viață obișnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice și psihice.

Cine ar fi prezentatorul show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" și ce vedete ar urma să participe

Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viață obișnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice și psihice, într-o provocare extremă. PRO TV anunță începerea producției reality-show-ului care a făcut istorie: Sunt celebru, scoate-mă de aici, emisiune ce ar urma să fie difuzată din toamna acestui an.!

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau Internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de Rege sau Regină a acesteia. Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! Într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi, show-ul va pune la încercare capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă, departe de confortul pe care-l au acasă.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut un singur sezon, în 2015, în perioada februarie-martie din anul respectiv, și a fost un real succes. S-a filmat în Africa de Sud și au participat atunci mai multe vedete din showbiz-ul românesc, printre care și Vladimir Drăghia, dar și Gina Pistol, Ruby și Dorian Popa. Show-ul a fost prezentat de Cabral și Mihai Bobonete, iar Cătălin Moroșanu a câștigat acel sezon.

Cine ar fi prezentatorul și ce vedete ar urma să participe

Conform publicației FANATIK, prezentatorul show-ului va fi tot Cabral, însă de această dată alături de el nu va mai sta Mihai Bobonete, producătorii emisiunii optând pentru o prezență feminină, al cărei nume va fi anunțat în curând.

Se vehiculează nume noi din showbiz-ul autohton care ar participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzată de PRO TV. Potrivit Fanatik, după ce Theo Rose ar fi fost eliminată din lista participanților, o artistă foarte cunoscută și un fotomodel de la noi ar apărea în noul show. Este vorba despre Lidia Buble și Ioana Filimon, dar și Alexandra Ungureanu.

Potrivit aceleiași surse, și Theo Rose ar fi trebuit să ia parte la proiect. Cu toate acestea, cântăreața se pregătește pentru începerea filmărilor unei alte emisiuni la același post de televiziune, „Vocea României.” Întrebată dacă ar fi vrut să plece cu Theo Rose în Republica Dominicană, Alexandra Ungureanu a spus că „i-ar fi făcut plăcere.”

„Sună interesant. Nu știu ce să zic. Mi-ar face plăcere să merg cu Theo Rose”, a spus Alexandra Ungureanu în urmă cu ceva timp pentru Fanatik.

Citește și:
Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop: „Ne descoperim'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people