Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop: „Ne descoperim”

Ana Maria Pop a vorbit deschis despre relația cu Daniel Pavel, prezentatorul show-ului „Survivor România.”

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop: „Ne descoperim”

Daniel Pavel și-a regăsit fericirea în brațele noii sale iubite, Ana Maria Pop. Prezentatorulshow-ului Survivor România a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de logodnica sa, Marina, însă se pare că acesta și-a refăcut viața sentimentală. Partenera prezentatorului a oferit câteva detalii despre relația cu Daniel Pavel și a povestit cum s-au cunsocut.

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui

Inițial, Ana Maria Pop și Daniel Pavel au avut o relație de prietenie, care ulterior s-a transformat într-o poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care prezentatorul TV era deja într-o altă relație, cu Marina. Ba mai mult,Daniel Pavellocuia în acea perioadă în Viena, în timp ce actuala lui iubită era la București. Potrivit declarațiilor făcute de Ana Maria Pop pentru playtech.ro, prietenia lor s-a transformat în iubire într-un mod foarte natural.

„Relația noastră a început ca o prietenie în toamna anului trecut, când el trăia la Viena, iar eu – în București. Acest început este unul extrem de frumos și palpitant, având în vedere distanța din timpul sezonului care tocmai s-a încheiat. Lucrurile se întâmplă natural și matur, ne descoperim. Ne-am cunoscut la un eveniment monden al unei reviste. La început am fost doar prieteni”, a declarat Ana Maria Pop.

Ana Maria Pop, detalii despre relația cu prezentatorul TV

Cei doi și-au făcut publică relația la începutul lunii iunie, când prezentatorul a postat o imagine cu iubita sa de la festivalul SAGA din București. De atunci, sunt de nedespărțit, iarAna Maria Popa dezvăluit și cât de mult se susțin reciproc. Ea a spus că apelează la sfaturile iubitului ei și au o comunicare foarte bună.

„Și aici există o comunicare deosebită la nivel mental, emoțional, spiritual și fizic. Atunci când simțim nevoia, ne cerem sfaturi și ne completăm foarte bine. În viitorul apropiat avem în vedere și proiecte comune. Comunicarea este esențială din punctul meu de vedere, cei doi parteneri trebuind să aibă afinități și complicități afective. În cazul nostru, ne plac aceleași lucruri fiind amândoi personalități complexe, iar eu admirându-i și urmându-i puterea, creativitatea, spiritul explorator și de aventură”, a adăugat Ana Maria Pop pentru sursa citată.

Citește și:
Alex Delea spune adevărul despre relația cu Elena Chiriac, colega lui de la Survivor România 2022

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people