Angelina Jolie, declaratii emotionante despre mama sa, actrita Marcheline Bertrand

Angelina Jolie a vorbit deschis despre mama sa, actrita Marcheline Bertrand, intr-un interviu cu jurnalista si prietena ei de o viata, Marianne Pearl pentru Elle Franta.

Angelina Jolie, declaratii emotionante despre mama sa, actrita Marcheline Bertrand

In interviul care apare in editia curenta a revistei, Jolie a declarat cat de mult incearca sa fie un exemplu pentru cei sase copii ai sai, exact asa cum Bertrand a facut inainte sa moara in ianuarie 2007, la varsta de 56 de ani.

Ar fi fost o bunica extraordinara', a afirmat Jolie atunci cand a fost intrebata ce anume le spune copiilor despre Bertrand.

Sunt constienta de contributia pe care ar fi avut-o in vietile lor si sunt trista ca ei nu vor avea parte de asta', a spus Jolie. As da totul pentru ca ea sa fie alaturi de mine in aceste momente. I-am dus lipsa. Vorbesc cu ea des in mintea mea si incerc sa ma gandesc la ceea ce ar spune si cum m-ar indruma in diverse situatii.'

A post shared by GENETICANCER (@geneticancer) on

Este cel mai mare cadou si o mare responsabilitate', a spus Jolie despre experienta pe care o are ca mama a sase copii. Inseamna sa faci totul pentru a trai dupa propriile valori si sa incerci sa fii un exemplu pentru copii tai'.

Incerc sa ofer educatie prin puterea exemplului, fiind constienta de nevoile celorlalti si fiind responsabila. Ii ajut sa aiba o viziune mai larga asupra lumii', a declarat Jolie pentru Elle Franta.

Singura modalitate pe care o stiu in vederea cresterii lor este prin a-i asculta. Probabil este cel mai important lucru pe care un parinte ar trebui sa il faca', a completat ea.

Citeste si:
Cadoul inedit primit de Pink de la sotul ei

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Arhiva Revistei ELLR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people